2777
2789
عنوان

چیکار کنم آپاندیس بگیرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 20967 بازدید | 41 پست
ن چرا چیشده؟؟؟سلام عزیزم خوبی شما؟

قربونت مرسی

برو تو تاپیک دیشبم صفحه آخر اسمش هست همه تاپیک هاشو بخون

جمعه کنکور داره ولی تا الان چند بار دست به خودکشی زده

این چند روز هم همش تاپیک میزنه قرص و شربتی که مریضش کنه رو میخواد😣😣😣😣

میشه با دل های پاک تون دعا کنید خواهرم باردار بشه؟۴ سال منتظرم خاله بشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونت مرسی برو تو تاپیک دیشبم صفحه آخر اسمش هست همه تاپیک هاشو بخون جمعه کنکور داره ولی تا الان چ ...

من دوست آفرهدختم  ولی کم و بیش در جریان حرفاش باشماها هستم

منم کنکور دارم ک  بله ی نگاه کردم تازه این روزا همه دنبال قرصن  

این لحظه ها مال مان‌ بله یه جوری باش که انگار بار اخره به اینی که داری قانع باش خره

الهی درگیر دکترو بیمارستان نشی هیچ وقت میدونی همون اپاندیس چقدر درد داره عمل خونریزی ......خودتو بزن ب مریضی ب خدا یه دل درد بیفته سرت دوست داری زمینو زمانو بهم بدوزی خوب شی

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
 من دوست آفرهدختم   ولی کم و بیش در جریان حرفاش باشماها هستم منم کنکور دارم ک   ...

اعهههه خوشبختم😁😁😁

شما هم پزشکی هسته ای میخوایین درسته؟😍

من امسال که گذشت ولی از مهر محکم باید شروع کنم😑😑😑

آپاندیس🤕دعا‌کن هیچ وقت آپاندیس نگیری،دردش قابل وصف نیست،نمیتونی حتی رو پاهات وایسی

برو ملین بگیر بخور مجبور بشی که نری،اونم برای ادمی که مریض نیست خطرناکه باز،آب بدنت و از دست میدی و خطرناکه بیش از حدش

🧿
اعهههه خوشبختم😁😁😁 شما هم پزشکی هسته ای میخوایین درسته؟😍 من امسال که گذشت ولی از مهر محکم باید ...

اگ امسال قبول بشم بله  دعا کن قبول بشم دیگ واقعا نمیکشم  ننن ایشالله امسال قبول میشییی

این لحظه ها مال مان‌ بله یه جوری باش که انگار بار اخره به اینی که داری قانع باش خره
اگ امسال قبول بشم بله   دعا کن قبول بشم دیگ واقعا نمیکشم    ننن ایشالله امسال قبول م ...

ایشالله که قبول میشی میری جندی شاپور سر یه میز میشینید باهم سال چندمته؟

ای کاش بعضیا انقدر درک و فهم داشتن که میفهمیدن هیچ کسی دلش نمیخواد مریض بشه یا درد بکشه و اگه به همچین چیزی راضی شده حتما روحشو ذهنش اونقدر درد میکنه که میخواد با درد جسمی اونو فراموش کنه. ای کاش به جایی برسیم که این جزو شخصیتمون بشه که اگه نمیتونیم به کسی کمکی بکنیم یا از دردش کم کنیم با حرفامون ناراحتیشو بیشتر نکنیم

ایشالله که قبول میشی میری جندی شاپور سر یه میز میشینید باهم سال چندمته؟

اگه بخواستم جندی شاپور برم ک همین پارسال میرفتم 2000 شدم

هدف تهران خراب شدس  جمعه ک بدم میشه دومین کنکور