2777
2789

ممنون میشم دوستان 

خدایا اونی که خودت خوب میدونی کیه رو به بدترین شکل ممکن مجازات کن که اگه نکنی به عدالتت شک میکنم . امین یا رب العالمین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میخوام بدونم ولی شیشه ای نگیر استیل بگیر مارکی که بهتر بود به نظرت

اتفاقا شیشه میخوام بگیرم به دو دلیل هم پاک کردنش نسبت به استیل راحت تره و هم چدناش یه سره نیست و شستشوش راحته 

حالا شما چرا مخالف شیشه ای هستین؟

خدایا اونی که خودت خوب میدونی کیه رو به بدترین شکل ممکن مجازات کن که اگه نکنی به عدالتت شک میکنم . امین یا رب العالمین 
واسه من اخوان اصلا راضي نيستم

چرا عزیزم میشه بگی و اینکه شیشه یا استیل داری 

بهی استیل خیلیم عالیه

یک نفر باشد .....که وقتی نگاهش میکنی.... نه این که غصه هایت یادت برود.... نه .......ولی یادت بیاورد.... دلیل بزرگتری برای خوشحال شدن داری .....و تو پسرم...... بزرگ ترین دلیلی عزیزترینم ❤❤❤
شیشه ای خ بد تمیز میشه 

من یه سال نیم گاز شیشه داشتم با شیشه پاک کن پاکش میکردم و وقتی استفاده نمیکردم روش پارچه میکشیدم تا خاک نگیره 

اتفاقا شیشه میخوام بگیرم به دو دلیل هم پاک کردنش نسبت به استیل راحت تره و هم چدناش یه سره نیست و شست ...

اگر اسیب در حد پریدگی ی تکه کوچیک از روش با افتادن چیزی روش ببینه دیگه زیبایی قبل رو نداره و پولت از بین رفته 

مقاومتش پایینه هرچند زیباییش بالاست

😢😢
لتو داشتم اصلاً خوب نبود. الان بوش دارم راضی هستم.

بوش فکر کنم گرونه نه ؟