2777
2789

سلام دختر من 5 سالش یبوست داره از کوچیکی 

به خاطر یبوست شقاق گرفت که پیدرولاکس خورد الان دارو نمیدم ولی شکمش خوب کار نمیکنه کسی دکتر طب سنتی رفته برای دلیل یبوست 

شکر سرخ مرتب بهش بده

شیر و عسل بده بخوره

برنج کم بخوره

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پی لاکس زیادیش خوب نیستا

روده بچه کلا عادت میکنه و شرطی میشه

آب کافی

تا می تونی بهش غذاهای آبدار بده- سوپ و این موارد

میوه و سبزی تازه

کمپوت گلابی بهتر از خود گلابی تازه است 

آلو و انجیر خیس شده

بهترین راه برای از بین بردن یبوست پیاده رویه 

مطمین باش با خوراک و تغذیه و دقت بهش یبوست بر طرف می شه و نیاز به دارو نداری

اگه هم دمنوش می خای

دمنوش گل محمدی عالیه و رون می کنه 

یه گیاه دیگه هم هست ولی اسمش نمیاد تو ذهنم اونم خوبه ولی سعی کن بهش داروی خوراکی و یا حتی دمنوش زیاد ندی که در آینده به مشکل می خوری و نتیجه عکس می گیری

شکر سرخ خریدم چقدر بدم 

من ک روش نوشته نیم ساعت قبل صبحانه و شام ی قاشق چایخوری

برا کمخونی هم خوبه

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            
سنا هم میگن تنبلی روده میاره

برا همین گفتم زیاد از دمنوش و قرص های شیمیایی  استفاده نکن- خوبه شکم و باز می کنه ولی به مرور زمان عملکرد رود هها رو  مشکل می کنه یعنی به اصطلاح تنبل می کنه روده ها رو

سنا هم میگن تنبلی روده میاره

سنا رو نمیشه هرروز خورد

منم دخترم همش درگیر یبوسته. پیدرولاکس خوب بود ولی فراموش کنی برمیگرده. آب خوردن با معده خالی خیلی خوبه برای یبوست. یکی هم نصف شب بلندش میکردم شیر گرم بهش میدادم. خدا رو شکر از اون موقع خوب شد. 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم