باراني١٣٩٣ مدیر عضویت: 1396/11/04 تعداد پست: 340 عنوان کسی برای یبوست بچه دکتر طب سنتی رفته | مشاهده متن کامل بحث + 1301 بازدید | 19 پست سلام دختر من 5 سالش یبوست داره از کوچیکی به خاطر یبوست شقاق گرفت که پیدرولاکس خورد الان دارو نمیدم ولی شکمش خوب کار نمیکنه کسی دکتر طب سنتی رفته برای دلیل یبوست 1398/04/10 | 10:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
باراني١٣٩٣ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/04 تعداد پست: 340 منم دخترم همش درگیر یبوسته. پیدرولاکس خوب بود ولی فراموش کنی برمیگرده. آب خوردن با معده خالی خیلی خو ... شیر گرم کی بهش میدی من قبل خواب شیر عسل میدم دیگه موندم چکار کنم گفتم ببرم طب سنتی شاید میگن غلبه سودا داره از این چیزا!!!
zsm عضویت: 1396/04/26 تعداد پست: 2125 نصف شب. حدودای نماز صبح که بلند میشدیم. شیر گرم میکردم و همون جور تو خواب نیم خیزش میکردم و بهش میدادم. کلا قبل خواب چیز شیرین نباید به بچه داد. هورمون رشد رو کم میکنه اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
باراني١٣٩٣ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/04 تعداد پست: 340 نصف شب. حدودای نماز صبح که بلند میشدیم. شیر گرم میکردم و همون جور تو خواب نیم خیزش میکردم و بهش میدا ... ممنون امتحان میکنم
آناهیتاجونی عضویت: 1400/04/14 تعداد پست: 10 منم دخترم همش درگیر یبوسته. پیدرولاکس خوب بود ولی فراموش کنی برمیگرده. آب خوردن با معده خالی خیلی خو ... میشه پیام بمن بدین راهنمایی کنید۰۹۱۶۶۶۰۶۱۹۱
آوابان۰۰ عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 91 ممنون امتحان میکنم عزمزم شقاق بچت خوب شده بود ؟؟پیدرو لاکس رو چجوری می دادی به بچت من روزی یک قاشق می دم حالا چطوره یبوست ش