بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دقیقا همین اتفاق برای من افتاد منم تا چند روز عذاب وجدان داشتم وقتی از آینه دیدم بلند شود و خودشو جمع و جور کرد دیگه رفتم واقعاااا عجله داشتم...مقصر هم خود موتوری بود ..الان از موتوری ها خیلی میترسم کاملااااا درکت میکنم
خوب كردي در رفتي ........... خدا خيرش بده كسي كه اطلاع داده بهت .... اگه سرعتت كم بوده كه لابد چيزي نشده ولي برايه موتور قوانين مثله عابره مگر از پشت بزنه .... اگه ميموندي ديگه ول كن نبود...البته اينا در شرايطيه كه ميدوني تو اون سرعته پايين چيزيش نشده ...ولي اگه سرعت بالا بوده بايد موند خب كه خدايه نكرده چيزي نشده باشه .....ولي لابد خراشيدگيه كوچيك بوده كه گفته برو اون آقا بهت
عذاب وجدان و ترس قاطی شده😕😔 چی شد طرف شکایت نکرد ازت؟
نه بابا کی حوصله این کارها رو داره الان ؟؟؟ تو هم دیگه بی خیال شو ...طوریش نمیشه ایشالا...ماشینت هم بده صافکاری درستش کنن درس عبرتی برات باشه که از موتوری جماعت فاصله بگیری..نگران نباش چند روز بگذره یادت میره