2777
2789
عنوان

موتوری زد بهم..من صحنه تصادف رو ترک کردم😕😕

| مشاهده متن کامل بحث + 1743 بازدید | 54 پست

اگ قرار باشه تو رانندگي اينطور ضعيف باشي مردا ميخوردنت 

اصلا باج نده بنظرم

من اوايل ترس داشتم دلشوره داشتم ولي بازم كار درست هرچي بود انجام ميدادم ب كار و بوق بقيه توجه نميكردم

همچينم حرص ميخوردن😂

....‌
نه كي گفته چون موتوره ديك مقصر نيس😐

اکثرا حق با پیاده ها دوچرخه سوارا موتور سورا بعد خود ماشین ....ولی باز بستگی به حالت برخورد داره 

از بغل باشه چطور میتونه اون مقصر باشه وقتی از پشت به ماشین بزنن مقصر حساب میشن

به هرکس که می نگرم در شکایت است ،درحیرتم که لذت دنیا به کام کیست؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ قرار باشه تو رانندگي اينطور ضعيف باشي مردا ميخوردنت  اصلا باج نده بنظرم من اوايل ترس داشتم ...

والا نمیترسم اصلا

دیروز ولی نمیدونم چرا ترسیدم

اون موتوریه که اومد گفت برو برو ترسیدم

من آن دردم که هر جایی پی مرهم نمیگرده
اکثرا حق با پیاده ها دوچرخه سوارا موتور سورا بعد خود ماشین ....ولی باز بستگی به حالت برخورد داره&nbs ...

ن عزيزم هميشه حق با عابر هس ولي با موتور اينا نيس

تازه عابر هم بخوان ميتونن بهانه خط عابرو اين چيزا رو براش بگيرن

از بغل زدن هم بايد ببيني چجور زده چون بغله نميشه گفت مقصرنيس

خيلي چيزارو بايد در نظر گرفت

....‌
والا نمیترسم اصلا دیروز ولی نمیدونم چرا ترسیدم اون موتوریه که اومد گفت برو برو ترسیدم

شما خوبي حالا گفتنش درست نيس اما تو خيلي صحنه ها بوده خانم ب خودش دسشويي كرده نتونسته اصلا پايين بياد

اينو دوبار ب چش ديدم

اابته من تصادف نكردم تاحالا نميدونم شايد خدايي نكرده تصادف كنم عكس العملم چيه

....‌
شما خوبي حالا گفتنش درست نيس اما تو خيلي صحنه ها بوده خانم ب خودش دسشويي كرده نتونسته اصلا پايين بيا ...

اره وقتی ببینی یه موتوری خورد به ماشینت و خورد زمین و رو زمین کشیده شد میترسی دیگه

بعدم یکی بیاد بگه برو برو..

اون لحظه آدم نمیتونه درست تصمیم بگیره

میدونم اشتباه کردم..الان میخوام بدونم چیکار کنم؟ برم اطلاع بدم؟ من برم شکایت کنم ازش؟ ماشینو بدم صا ...

اطلاع بدين بد نيست بهتره از هر چيزيه ببينيد چي ميگن 

چون كسي هم كه بخاد شكايت كنه بايد بره شوراي حل اختلاف و كلي دوندگي شما برو راهنمايي رانندگي بعد هم ماشينتونو درست كنيد

اطلاع بدين بد نيست بهتره از هر چيزيه ببينيد چي ميگن  چون كسي هم كه بخاد شكايت كنه بايد بره شور ...

اره فک کنم این بهترین راهه

خیلی ممنون

اره فک کنم این بهترین راهه خیلی ممنون

دقیقا همین اتفاق برای من افتاد منم تا چند روز عذاب وجدان داشتم وقتی از آینه دیدم بلند شود و خودشو جمع و جور کرد دیگه رفتم واقعاااا عجله داشتم...مقصر هم خود موتوری بود ..الان از موتوری ها خیلی میترسم   کاملااااا درکت میکنم

دقیقا همین اتفاق برای من افتاد منم تا چند روز عذاب وجدان داشتم وقتی از آینه دیدم بلند شود و خودشو جم ...

عذاب وجدان و ترس قاطی شده😕😔

چی شد طرف شکایت نکرد ازت؟

خوب كردي در رفتي ........... خدا خيرش بده كسي كه اطلاع داده بهت .... اگه سرعتت كم بوده كه لابد چيزي نشده ولي برايه موتور قوانين مثله عابره مگر از پشت بزنه .... اگه ميموندي ديگه ول كن نبود...البته اينا در شرايطيه كه ميدوني تو اون سرعته پايين چيزيش نشده ...ولي اگه سرعت بالا بوده بايد موند خب كه خدايه نكرده چيزي نشده باشه .....ولي لابد خراشيدگيه كوچيك بوده كه گفته برو اون آقا بهت

عذاب وجدان و ترس قاطی شده😕😔 چی شد طرف شکایت نکرد ازت؟

نه بابا کی حوصله این کارها رو داره الان ؟؟؟ تو هم دیگه بی خیال شو ...طوریش نمیشه ایشالا...ماشینت هم بده صافکاری درستش کنن درس عبرتی برات باشه که از موتوری جماعت فاصله بگیری..نگران نباش چند روز بگذره یادت میره  

خوب كردي در رفتي ........... خدا خيرش بده كسي كه اطلاع داده بهت .... اگه سرعتت كم بوده كه لابد چيزي ...

سرعتم خیلی کم بود

ولی خب نمیدونم چی شد..هم نگرانشم و عذاب وجدان دارم هم میترسم بره شکایت کنه و کار دستم بده