2777
2789
عنوان

موتوری زد بهم..من صحنه تصادف رو ترک کردم😕😕

| مشاهده متن کامل بحث + 1743 بازدید | 54 پست
هیج وقت صحنه رو ترک نکن همیشه هم به پلیس زنگ بزن حتی اکه مقصر باشی. دیگه الان بری اطلاع بدی فایده ...

الان ماشینو بدم صافکاری یا نه؟

میترسم بدم صافکاری اون شکایت کنه دردسر شه

من آن دردم که هر جایی پی مرهم نمیگرده
ترسیده بودم..از اینه دیدم خورد زمین بعدم اون موتوریه اومد گفت بشین برو بیشتر ترسیدم

چون باموتور بوده درهرصورت شما مقصر حساب میشی فک کنم ولی چیز مهمی نبوده وگرنه کسی بهت نمیومد بگه برو

به هرکس که می نگرم در شکایت است ،درحیرتم که لذت دنیا به کام کیست؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون باموتور بوده درهرصورت شما مقصر حساب میشی فک کنم ولی چیز مهمی نبوده وگرنه کسی بهت نمیومد بگه برو

نه عزیزم من تو راه خودم بودم اون میخواست لایی بکشه خورد به آینه تعادلش بهم خورد زد در ماشینمم داغون کرد..مقصر اون بود ولی من ترسیدم زخم و زیلی باشه نرفتم جلو 😕

نه مقصر شمایی چون اون موتوری بوده 

چه ربطی داره

موتوری هم باید قوانین راهنمایی رانندگی رو رعایت کنه دیگه

اون اومده زده به من..رو چه حسابی من مقصرم؟

اشتباه كردين شما بيمه داريد نهايتا مقصر هم بوده كه باشين كه اينجوري كه بيان كرديد نبودين بيمه خسارت ...

میدونم اشتباه کردم..الان میخوام بدونم چیکار کنم؟

برم اطلاع بدم؟ من برم شکایت کنم ازش؟ ماشینو بدم صافکاری یا نه؟