2777
2789

سلام من آخرین بار سیکل بارداریم ۲۶ روزه بود روز ۱۴ و ۱۶ اقدام داشتم چون ترشحاتم خیلی زیاد و چسبنده بود و از ۱۴ پریود مدروکسی پروژسترون خوردم و دو شب یادم رفت بخورم دکترم گفت ده شب بخور و با این حساب سیکلنو ۲۸ روزه کردم خلاصه یه هفتس کمر درد پریود و دل درد پایین شکمم و گاهی تکون خوردن زیر شکم و حساس شدن نوک سینه هام منو برده تو ایت فکر که باردارم جلوی چشامم سیاهی میره دلخوشی بهم ندید فقط بگید امکان داره باردار باشم یا نه امروز موعد پریودمه

من مرده ام...به نسیم خاطره ای،گاهی تکانی میخورم ...همین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین علایم بارداری مث پریودیه،تا تاخیر نیوفته نمیفهمی بارداری اصلا.

❤ روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی و قد میکشی، روزی خواهد رسید که من حسرت امشب هایی را خواهم خورد که با سردرد و گردن درد و اعصاب خراب...به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد...آری،،،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد.........😪❤                                                       🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 به خودم افتخار میکنم که از وزن ۱۱۷.۵ کیلوگرم به وزن ۷۸ کیلوگرم رسیدم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻خدایا شکرت بابت دو تا گل پسرام😍😍اهورا جانم و ارسلان جانم😍😍🧿🧿

ببین علائم بارداری من خیلی شبیه پریودی بود ولی درد کمرم کاملا متفاوت بود جوری که پهلو به پهلو نمیتونستم بشم احساس میکردم کارد میزدن تو شیکمم😶

من اونقدر به داشته هام فکر میکنم که وقت نمیشه به نداشته هام فکر کنم❤❤❤
پریشب زدم منفی شد گفتم یه روز بعد موعدم بزنم

صبر کن یه چند روز بعد تاخیر بزن با خیال راحت،

❤ روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی و قد میکشی، روزی خواهد رسید که من حسرت امشب هایی را خواهم خورد که با سردرد و گردن درد و اعصاب خراب...به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد...آری،،،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد.........😪❤                                                       🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 به خودم افتخار میکنم که از وزن ۱۱۷.۵ کیلوگرم به وزن ۷۸ کیلوگرم رسیدم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻خدایا شکرت بابت دو تا گل پسرام😍😍اهورا جانم و ارسلان جانم😍😍🧿🧿

دست گل همتون درد نکنه خیلی لطف کردید که جوابمو دادید یه دنیا ممنونم بخاطر راهنماییتون

علایمت که مال بارداریه ول چون قرص پروژسترن خوردی نمیشه قطعی نظر داد، چون پروژسترون هم علایم بارداری ...

اره اتفاقا خودمم به خاطر خوردن پروژسترون مطمعن نیستم که باردارم

نه بنظرمن هنوز زوده برا اینکه بفهمی پریودی یا باردار چون پریودی هم علائمش دو سه روز جلوتر شروع میشه من وقتی باردار شدم سینه هام تیر میکشیدن درد پریودیمو داشتم تا سه ماه اول اما تیرکشیدن سینه رو همیشه داشتم تا سه ماهگی ... البته هرشخصی با شخص دیگه حالاتش فرق میکنه اگه یک هفته عقب انداختی مطمئن باش بارداری اگه یکی دو روز باشه احتمالش کمه چون گاهی وقتا بخاطر گرمی و سردی هوا و حتی غذاهایی که میخوری پریودی اینور واونور میشه

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله
خواهش برام دعا کنید لطفا من یه هفتس دارم گریه میکنم از بس حرف میشنوم

برای بارداری اصلا اصلا نباید استرس داشته باشی

تا وقتی استرس داری قید حاملگی بزن

دیدم افرادی رو که چندین ماه مداوا جواب نداد تا بیخیالش شدن باردار شدن

عزیزم انشالله خدا هم یه نی نی میزاره تو دلت اما بخاطر سلامتش اصلا نباید اینجوری باشی که

من اونقدر به داشته هام فکر میکنم که وقت نمیشه به نداشته هام فکر کنم❤❤❤
خواهش برام دعا کنید لطفا من یه هفتس دارم گریه میکنم از بس حرف میشنوم

سعی کن تا جایی که میتونی و اذیت نمیشی اب و مایعات نخوری بعد فردا. صبح با ادرار اول صبح برن که غلیظ ترین حالت باشه بی دردسر نشونت بده. ایشالا که بارداری.

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.