یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
اصلا میگه بچه دار نشیم خواهرم ک افسرده شده ولی بازم میگه تحمل میکنم ولی پسره پرو پرو الکی می ...
خواهرت باید از خدای باشه بچه دار نشه ....واااااای اصلا تو باغ نیستا . اول ببینه این آدم درست بشو هست یا نه ...از مردی راحت حرف از طلاق و جدایی میزنه می خواد بچه بیاره؟؟؟؟؟؟؟
خب اگه حرفش اینه جدا بشه ...توافقی چرا ...تمام و کمال حق خواهرت رو بده ..جدا بشه ...بی عرضه هم هست . ...
مثلا خواهرمو بیرون کرده
بعد بهش میگه ازت معذرت میخوام غلط کردم
بعد میگه بیا توافقی جدا شیم چون تو طرف اونا رو میگیری فقط تو خواستگاریش،از شوهرمن تعریف کرده یبارم شوهرم بهش پیام داد ک عکس بچمو نشون داد دیگه اصلا هیچی دوسه تام اوایل مهمونی
مثلا خواهرمو بیرون کرده بعد بهش میگه ازت معذرت میخوام غلط کردم بعد میگه بیا توافقی جدا ...
این آدم مشکل داره ...و اصلا نمیشه بهش کرد ..چون حرف از جدایی میزنه ..مردای قدیم زناشونو کتک میزدن ..اما یبار هم حرف از طلاق نمیزدن ...غیرت داشتن ...زودتر ب یک عدد روانشناس و مشاوره مراجعه کنید