2777
2789
عنوان

شوهر خاله زنک

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 50 پست
عزیزم تنها میاد چشم نداره بابامو ببینه  ولی خب میگم یهو میگه شش ماه پیش اینو گفته  انگار ...

به خاهرت بگو یه مدت اصلا نیاد

بعدش شروع کنه خودش تنها بیاد

دقیقا مثل خاهر من

این چیزی که میگی قابل حله‌.خب داماد ماهم چشم دیدن هیچکدوممونو نداره چه داداشام چه من.حالا من مجردم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به خواهرت پیشنهاد بده شوهرشو راصی کنه برن پیش مشاور معلومه همسرش مشکل داره که باید از نظر مشاور بررس ...

اگه راضی بشه چمیدونم حیفه زندگی 

ک این همه درس بخون خانم شو برا خودت کسی باش 

بعد گیر ی نفهم بیافتی ک با ابروت بازی کنه و راحت بزارتت کنار کسی ک خودش هیچی نیست

......................................................................... 
اصلا میگه بچه دار نشیم  خواهرم ک افسرده شده ولی بازم میگه تحمل میکنم ولی پسره پرو پرو الکی می ...

خواهرت باید از خدای باشه بچه دار نشه ....واااااای اصلا تو باغ نیستا . اول ببینه این آدم درست بشو هست یا نه ...از مردی راحت حرف از طلاق و جدایی میزنه می خواد بچه بیاره؟؟؟؟؟؟؟

اگه راضی بشه چمیدونم حیفه زندگی  ک این همه درس بخون خانم شو برا خودت کسی باش  بعد گیر ی ...

وقتی گفت طلاق توافقی

شمام بگید که دامادتون خاهرشو بده تا داداش تو یه مدت باهاش زندگی کنه

بعدش توافقی ازهم جدا بشن

خاهر شما واسه خودتون.خاهر اونا هم واسه خودشون

این دقیقا واسه ما اتفاق افتاد و خالم گفت این حرفو بزنید.

خب اگه حرفش اینه جدا بشه ...توافقی چرا ...تمام و کمال حق خواهرت رو بده ..جدا بشه ...بی عرضه هم هست . ...

مثلا خواهرمو بیرون کرده 

بعد بهش میگه ازت معذرت میخوام غلط کردم 

بعد میگه بیا توافقی جدا شیم  چون تو طرف اونا رو میگیری فقط تو خواستگاریش،از شوهرمن تعریف کرده یبارم شوهرم بهش پیام داد ک عکس بچمو نشون داد  دیگه اصلا هیچی دوسه تام اوایل مهمونی 

وقتی گفت طلاق توافقی شمام بگید که دامادتون خاهرشو بده تا داداش تو یه مدت باهاش زندگی کنه بعدش تواف ...

عجب پیشنهادی ولی من داداش ندارم 

خواهرت باید از خدای باشه بچه دار نشه ....واااااای اصلا تو باغ نیستا . اول ببینه این آدم درست بشو هست ...

نه دیگه بچه کجابود من اولا بهش میگفتم 

الان میگم خدارو شکر یچه نمیخواد خودش میدونی بلا نسبت چیه 

مثلا خواهرمو بیرون کرده  بعد بهش میگه ازت معذرت میخوام غلط کردم  بعد میگه بیا توافقی جدا ...

این آدم مشکل داره ...و اصلا نمیشه بهش کرد ..چون حرف از جدایی میزنه ..مردای قدیم زناشونو کتک میزدن ..اما یبار هم حرف از طلاق نمیزدن ...غیرت داشتن ...زودتر ب یک عدد روانشناس و مشاوره مراجعه کنید

نه دیگه بچه کجابود من اولا بهش میگفتم  الان میگم خدارو شکر یچه نمیخواد خودش میدونی بلا نسبت چی ...

آها فک کردم شوهرش میگه نمیخوام . شک نکن مشکل روانی داره ..چون میگی هر چند وقت یکبار به سرش میزنه

این آدم مشکل داره ...و اصلا نمیشه بهش کرد ..چون حرف از جدایی میزنه ..مردای قدیم زناشونو کتک میزدن .. ...

قراره بهش بگیم اقا محترمانه تا اخر هفته وقت داده 

ب نظرمن ک فیلم زیاد میبینه تاثیر فیلماست 

انصافا فیلمای ماهواره خانمان سوزه

شما نمیدونید همه چقدر ازش تعریف میکردن 

وای چکردید این گیرتون اومده 

خداییم چه عروسی گرفته  

ی تختش کمه خوشی زده زیر دلش 

کسی باور نمیکنه باطنش چیه 

من ک ب خواهرم میگم اگه مشکل من و همسرمیم نخواستیم دور ما رو خط بکش  ولی زندگیتو بهم نزن  از دلش خنک میشه