2777
2789
عنوان

شوهر خاله زنک

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 50 پست
چکارش کنیم خیلی روابط خودشون خوبه. ولی ماهی یدفعه میگه اونا اینو گفتن بابات اونو گفت مثلا مال شش ماه ...

شوهرشمشخص نیست چ گندی بالااورده ک میخواد زودی ازخواهرت خلاص شه حلالت نمیکنم اگ ب خواهرت نگی روزگارشو سیاه کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا چه کاریه چقد وسواس مشکل اصلیش چیه چرا ناراحت میشه هیچی نگفته به خواهرت

مثلا غیرتیه از نظرش همه مردا نگاه بد دارن از جمله همسر بنده

شوهر بیچاره من اصلا روحشم خبر نداره اینا دارن سرش دعوا میکنن  

......................................................................... 
هیچی خداشاهده خواهرم فوق داره سرکار میرفت. نمیدونم از چی این خوشش اومد 

والا حالام دیر نشده این عنترو ول کنه بخدا مردای ملتو میبینم همچین ادماییم میبینم اوقم میاد ...شوهرش چون زنش از اون سرتره داره تحقیرش میکنه

شوهرشمشخص نیست چ گندی بالااورده ک میخواد زودی ازخواهرت خلاص شه حلالت نمیکنم اگ ب خواهرت نگی روزگارشو ...

بابام میگه فکر کرده توافقی. روزگارشو سیاه میکنم 

خدایی خواهرم نمونه است صبور.هیچی نمیگه حاضرم هست زندگیش بهم نخوره 

ولی این شوهره ماهی یبار میگیرتش 

اخه حیفه هنوز جهازشو تصفیه نکردیم ما دلمون میسوزه طلاق بگیره بخاطر بابا و شوهر من

چکارش کنیم خیلی روابط خودشون خوبه. ولی ماهی یدفعه میگه اونا اینو گفتن بابات اونو گفت مثلا مال شش ماه ...

به خواهرت پیشنهاد بده شوهرشو راصی کنه برن پیش مشاور معلومه همسرش مشکل داره که باید از نظر مشاور بررسی بشه تا به ریشه برسه

باران‌هم‌که‌باشی‌برای‌کاسه‌های‌وارونه‌کاری‌نمیشه‌کرد
 مثلا غیرتیه از نظرش همه مردا نگاه بد دارن از جمله همسر بنده شوهر بیچاره من اصلا روحشم خبر ندا ...

الکی ک نمیشه فقط دوتا خواهرین ...شاید همسرت ناخواسته با خواهرت شوخی کرده اونم برخورده یا نمیدونم اتفاقا دیگ ولی بازم باعقل جور درنمیاد

به هرکس که می نگرم در شکایت است ،درحیرتم که لذت دنیا به کام کیست؟
والا حالام دیر نشده این عنترو ول کنه بخدا مردای ملتو میبینم همچین ادماییم میبینم اوقم میاد ...شوهرش ...

اره دیپلمه از همه خاندانه ما پایین تره چمیدونم همه میگفتن مرد خوبیه خوشبحالتون 

همه چیش خوبه  همین ی مورد یهو گیر میده میگه این اینو گفت اون اونو گفت

اگه نظری دارید کمک کنید ب خواهرم میگه یا من یا اونا  از اصلا باهم مشکلی ندارن فقط مشکل خال زنک ...

مثل ما رفتار کنید

دامادمون خداروشکر چندین ساله که دیگه خونه ما نمیاد

فقط خاهرم میاد با بچش

به خاهرت بگو تنها بیاد.داماد ما هم مثل داماد شما بود

الکی ک نمیشه فقط دوتا خواهرین ...شاید همسرت ناخواسته با خواهرت شوخی کرده اونم برخورده یا نمیدونم اتف ...

واقع باعقل جور در نمیاد 

مشاورم گفته  برگردی دوباره همین کارو میکنه 

همسرمن شش ساله با ماست اره ب نظرم با اسم کوچیک صداش کرده چمیدونم حتما تیکه ای انداخته 

خواهرم میگه فقط شوهرمنو فحش میده 

بابام میگه فکر کرده توافقی. روزگارشو سیاه میکنم   خدایی خواهرم نمونه است صبور.هیچی نمیگه ...

عزیزم ب خاطره شوهرت ن بخاطره این ک شوهرش داره عزیزشو ازش میگیره ایشون روانی هستن ک ماهییبار میگیرتش والا موقع ننه هامون نیست ک زن توسری خور بشه خواهرتم باهاش صحبت کن بگو فکراتو بکن واقعا هیچکس راضی ب این ک زندگیت بهم بخوره نیست اما خوبیا و بدیاشو جمع کن ببین کجای زندگیت جاداری ببین این ادم میتونه تا اخره عمرت روحت رو پیرنکنه ببین این ادم میتونه وقتی مردبگی شوهره خوبی بود این ادم میتونه فردا بذار بچتوببینی بذاره بچت روتربیت کنی جوری ک دلت میخواد فردا دختر پسر نکنه سره بچه ت همشو بگوفکراشو بکنه خیلی سخته ادم زنشو بندازه بیرون بدتر ازاینم.مگ.هسن

مثل ما رفتار کنید دامادمون خداروشکر چندین ساله که دیگه خونه ما نمیاد فقط خاهرم میاد با بچش به خاه ...

عزیزم تنها میاد چشم نداره بابامو ببینه 

ولی خب میگم یهو میگه شش ماه پیش اینو گفته 

انگار تیک داره مثل گاو نه من شیرده میمونه

والا شوهره من خیلی توداره ولی برا اومدن خ مامانم ممانعت میکنه منم میگم ب تخمدونم ب یه وره بچم ... نمیایی ب درک منم نمیرم ... ن این ک نرم ولی خب مث قبل نمیرم... شوهرمم فقط خودشو خراب کرده وگرنه تو زندگیم تاثیری نداشته چون فقط خانوادم مهمه برام ...ولی مثلا دعوت بشه میاد اینم بگم چون میدونه عاقبتش با یزیده. 😂

عزیزم ب خاطره شوهرت ن بخاطره این ک شوهرش داره عزیزشو ازش میگیره ایشون روانی هستن ک ماهییبار میگیرتش ...

اصلا میگه بچه دار نشیم 

خواهرم ک افسرده شده ولی بازم میگه تحمل میکنم

ولی پسره پرو پرو الکی میگه طلاق بگیریم نمیتونم  بابا و دامادتونو تحمل کنم 

میگه اینا غیرت ندلرن 

بخدا ما مذهبیم 

خودشون از اون قومایین ک حجاب ندارن. نمیدونم چطور مردای اونا چشم پاکن و درست مال ما بیغیرت و نادرست