2777
2789
عنوان

27سالمه

1201 بازدید | 19 پست

وای دندونام خالی شدن از وطرف یه دندونم ازبین رفته من تواین سن انقد دندونام داغونه 40 سالم بشه لابد بی دندون میشم وای چقدر هزینه ها بالاست.. قالب دندون چقده؟ جای خالی دندونارو چیکارمیکنن

خداجون خودت گفتی لطفت دائمیه ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همسن تو هستم كلي پر كردم و كلي عصب كشي

كلي روكش

فقط اينو بدون روزي دو بار مسواك بزن اونم نحوه صحيحشو سرچ كن، از دهانشويه ايرشا ضدپلاك استفاده كن هرشب(توجه كن ميگم ايرشا نه مارك ديگه چون اونا كارايي ديگه اي دارن) نخ دندون بكش خيلي آروم 

مسواكم آروم بزن فشار نده

هروقت شير يا شيريني يا نشاسته خوردي فقط سريع بايد دندونتو بشوري حتي شده با آب خالي( چون طي ٢٠ دقيقه باكتري با پلاك دندون واكنش نشون ميده باعث ايجاد پوسيدگي ميشه) اينا حرفاي دكترم بود طي يكسال درماني كه انجام دادم

خدارو شكر رعايت ميكنم و راضي هستم

منم همسن تو هستم كلي پر كردم و كلي عصب كشي كلي روكش فقط اينو بدون روزي دو بار مسواك بزن اونم نحوه ...

وای ممنونم کاش ینفر زودتراینارو بهم میگفت 

بیمه کن بعد برو دندوناتو درست کن تخفیف دارن از ۳۰ درصد ۵۰ درصد حتی بیشتر ،بعد چن تا دکتر تو هر شهری ...

بیمه چی کنم؟ مربوط ب دندونه؟ 

آره بیمه دندانپزشکی خیلیا اینکارو انجام داده بودن میگفتن الان هرینه هایه دندونپزشکیمون نصف شده منم ت ...

کجابایدبریم بینه کنیم

قوی بودن به دوست داشتن خودت بستگی دارخودتودوس داشته باشه هیچکی خودت نمیشه هیچکی  
آره بیمه دندانپزشکی خیلیا اینکارو انجام داده بودن میگفتن الان هزینه هایه دندونپزشکیمون نصف شده منم ت ...

ممنون میزم بیمه میپرسم حتما

منم همسن تو هستم كلي پر كردم و كلي عصب كشي كلي روكش فقط اينو بدون روزي دو بار مسواك بزن اونم نحوه ...

من دهان شویه نمیتونم استفاده کنم.شماها دهنتون نمیسوزه

یک صلوات میفرستی؟