2777
2789
عنوان

سوال شرعی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 33 پست
خب عزیزم صورتیه  قرمزی خونو ک ندیدی چزا وسواس داری  چن وقته مگه گوشتو سوراخ کردی

برای یه سالو خورده ای پیشه فکر کنم این برای اون موقعس گذاشته بودمش جایی استفاده نکرده بودم دیگه که اون رنگ صورتی رو دیدم . خوب اون صورتی اگه برای خون نباشه برای چیه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم حتما وسواستو درمان کن 

بعدم نجس نیست خیالت راحت

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
ولی کلا سعی کن وسواستو درمان کنی که اگه شدیید بشه با جنون تفاوتی نداره

ممنون شماره دادین . نصفه شبی نمیتونم زنگ بزنم . وقتی خودم تنها باشم شاید ولی الان سردرگمم. 

برای یه سالو خورده ای پیشه فکر کنم این برای اون موقعس گذاشته بودمش جایی استفاده نکرده بودم دیگه که ا ...

اوووف یه ساله و نیم پیشه

ولش کن بابا خون کجا بود 

مگه تازه گوشواره گوشت کردی

مال من همینجوری بود خیلی وقت بعد گوشواره انداختم چرک میکرد و.اذیتم میکرد من دیگه رنگشو نگاه نمیکردم😅

عزیزم من پرسیدم ازت چون دوس داشتم کمکت کنم . خیلی وقته وسواسی هستی ? من برادرم به مدت 5 سال وسواسی شدید بود . طوری که توی خونه راه هم نمیرفت ! میگفت همه جا نجسه !!!

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
عزیزم من تجربه و اون چیزی که بلدم بگم . اول یه سوال از کی اینقدر وسواسی شدی? 

خیلی وقته چندسالی هست ولی کم کم بیشتر شد یعنی همینطور که اطلاعاتم بیشتر شد فکرمیکنم وسواسمم بیشتر شد 

خیلی وقته چندسالی هست ولی کم کم بیشتر شد یعنی همینطور که اطلاعاتم بیشتر شد فکرمیکنم وسواسمم بیشتر شد ...

نماز میخونی عزیزم ? 

اوووف یه ساله و نیم پیشه ولش کن بابا خون کجا بود  مگه تازه گوشواره گوشت کردی مال من همینجوری ...

منظورم اینه یه ساله پیش که سوراخ کردم گوشمو و خونم میومد این گوشواره رو انداختم و بعدم خونی شده بود شستمش اما مدتی نیست میبینم روی نوشتهاش صورتی طور میزنه 

منظورم اینه یه ساله پیش که سوراخ کردم گوشمو و خونم میومد این گوشواره رو انداختم و بعدم خونی شده بود ...

اهان 

وای چقد وسواس داری 

مسکل شرعی نداره 

یه فکری ب حال وسواست برداز 

زندگی اینقدم سخت نیس

اره 

عزیزم اینایی که بهت میگم بخون . نمیدونم اونروز تو اون تاپیک بودی یانه چون من واسه یه خانم وسواسی همگفتم چیا بخونن. من چون یکی از نزدیکترینام این جوری بودن کاملا درکت میکنمو میدونم دست خودت نیست !! 

قبل از نماز مغرب و بعد از نماز عشا بخونین

صلوات + توحید + فلق + ناس +توحید +  بسم الله الرحمن الرحیم یا اللهُ یا رحمانُ یا رحیم یا ربَّ العالمین اِهدنا الصراط المستقیم + صلوات
به نیت باطل شدن سحر و جادو و دعا و دفع حسادت حسودها و دفع چشم زخم و دفع جن زدگی
به مدت دو هفته بخون . میدونم شاید بگی اعتقاد ندارم یا مشکلی ندارم ! اما ریشه ی اصلی وسواس سحرو جادو هست و یکی از علایم بزرگشه ! شما مشکل روحی هم دارین یا مشکل عجیب دیگه ? خوابای پریشون?