سلام وسواسم لطفا کمکم کنین .قبلترها که گوشمو تازه سوراخ کرده بودم و کامل خوب نشده بود هنوز خون میومد گوشواره طلا انداختم تو گوشم بعدها متوجه شدم گوشوارم خونی شده رفتم با سوزن اون قسمایی که خون گرفته بود رو پاکش کردمو شستم مدتی بعد که خیلی گذشته بود دوباره دیدم روی قسمیش که نوشته های ی ریزی داره رنگ صورتی به چشمم میخوره . امشب به سرم زد برم زیر اب بگیرمش برای اطمینان ولی اون قسمت صورتی رو یادم نبود ، اینا بعد اینکه شستم تو دستم بود و داشتم میرفتم که یادم اومد قبلا قسمتایش مثل خون و صورتی رنگ بوده به چشمم اومده ولی وقتی یادم اومد که همینطور اب میچکید از دستم میریخت رو موکت چند لحظه پیش. که دوباره تندی بردمشون کنار شیر اب و دوباره با سوزن رو اون قسمتاش کشیدم که پاک بشه دوباره تو دستم گرفتم یعنی بالا گرفتم و ساق دستم تا انگشتا خیس بود کل خونه رو راه رفتم تا نور پیدا کنم ببینم خون هست یا نه ، دست خیسم به چند جا هم خورد و تازه همچنان کمی صورتی یا طلایی مایل به صورتی میدیدم دوباره رفتم با سوزن روش کشیدم و گذاشتم جایی خشک بشه و اومدم با گوشی نور انداختم روش دیدم اونی که با سوزن دوباره تمیزش کردم نسبت به اون یکی تمیزتر میزنه و اون یکی هم صورتی طوره که من فکر میکنم جای خونه و تازه دستم چند بار قبل و بعد از شستن بار اخر به لباس و روسریم خورده بود و الان لباسم فکر کنم مرطوبه و نشستم الان هم میخوام بدونم خونه و خودم نجس شدم و اینکه این طلا که شرایطش اینطوریه میتونم بفروشمش؟ لطفا اگه چیزی میدونین و مطمئنین کمکم کنین چون الان سایت مرجع تقلید قسمت پاسخگوییش بستس .