2777
2789
عنوان

تقصیر کی بود؟؟!!

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگه ما باهم کنار نمیایم تو خیلی مغروری

انگاری انتظار داره هرچی بگه بگم چشم هیچ حرفی ام نزنم

❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰

بنظر من شما خیلی قاطع باش و فقط بخواه که بره روانپزشک  چون مسله فقط خودش نیست بلکه بچه شماست که حتما از این رفتارها در دراز مدت آسیب میبینه و رفتار وسواسی رو یا  میگیره 

در ضمن حتما اعصاب شما رو ضعیف میکنه 

اعصابش خرابه ادم های حساس وسواس هم میشند تمریتس بده ازسرش بیفته

خیلی اعتمااد بنفسش بالاست بابا ..

میگه همه بجز ما(خودش و خانوادش) پلشتن

ما خوبیم تو باید مثل من بشیو از این حرفا...

بقول خودش ۸سال منو تمرین داده که مثل اون بشم(از اول ازدواجمون)ولی نمیدونه من فقط دارم ظاهر رو پیشش رعایت میکنم که بحث پیش نیاد بینمون وگرنه من همون ادم ۸سال پیشم...

ع

خلاصه که عمرا قبول کنه مشکل از اونه و بره پیش روانشناس

❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰
ابشون پدر یا مادر دیکتاتور داشتن؟

پدرش اره دیکتاتوره هنوزم ک ۸۰سالشه با لحن زشتی صحبت میکنه با مادرشوهرم..

شوهرمم خیلی مامانیه و همچنین خاهراشو خیلی دوس داره...

اوایل ازدواج به طرز شدیدی وابسته بود

خیلی اعتمااد بنفسش بالاست بابا .. میگه همه بجز ما(خودش و خانوادش) پلشتن ما خوبیم تو باید مثل من بش ...

مردا همه مغرورند پیش روانشناس نمیاند شما بروراهکاربگیر براش بعضی ها خیلی ازخودمتشکرند کاری هم نمیشه کرد خودشیفته اند فقط کل کل نکن وجلوش حفظ ظاهر کن و بگو‌چشم که سکوت برقرار بشه

بنظر من شما خیلی قاطع باش و فقط بخواه که بره روانپزشک  چون مسله فقط خودش نیست بلکه بچه شماست که ...

میگه من نمیتونم وسواسمو کنار بزارم تو باید کنار بیای

این میتونه یکی از علتهاش باشه

و بخاطر عدم امنیت از جانب پدر به مادر و خواهرش وابسته شده .شما با محبت زیاد و دادن احساس امنیت میتونی پایگاه رو از اون سمت به سمت خودت تغییر بدی

اما بهش اجازه نده در حضور پسرتون  رفتار بدی داشته باشه

حتما بهش بگو این خط قرمز  منه 

نمیدونم بخدا موندم

یه مشکل دیگه ای ام که داریم همینه که هر اتفاقی هرررررر اتفاقی بین ما پیش میاد یا من هر حرفی تو خونه میزنم فرداش خواهراش و مادرش خبر دارن...

مادرش چون شهرستان دیگه ای ان کمتر ولی خاهراش خیلی حتی از من بد میگه پیششون.ینی من یه حرفی میزنم اون یه برداشت بد میکنه و همون برداشتو به خاهراش منتقل میکنه

استاد ما که توی زمینه وسواس کار میکرد، میگفت با آدم وسواسی هر چقد بیشتر کنار بیای و بیشتر حرفشو گوش کنی، بدتر میشه...

باید کار خودتو بکنی...میخاد خوشش بیاد، میخاد بدش بیاد....از عکس العملش هم نباید بترسی.

شوهر خود من خیلی شبیه شوهر شماست

من کار خودمو میکنم و اهمیتی نمیدم اون چی میگه...( نسبت به اوایل ازدواج خیییییییلی بهتر شده )

البته بارها باهام قهر کرده که چرا حرفشو گوش نمیدم اما خب بالاخره حل شده

استاد ما که توی زمینه وسواس کار میکرد، میگفت با آدم وسواسی هر چقد بیشتر کنار بیای و بیشتر حرفشو گوش ...

جدی؟؟؟

دوس ندارم نسبت بهم بی اعتماد یا بدبین بشه

جدی؟؟؟ دوس ندارم نسبت بهم بی اعتماد یا بدبین بشه

خب شما حد معمول و عرف مسائل رو باید رعایت کنی...یعنی نظافت دیگه وظیفه ی همست

اما اینا چیزایی میگن که اصلا دیگه از نظافت گذشته! یعنی دکترا هم نمیگن اون مدلی تمیز کنین!

و اونی هم که من دیدم اینه که این جور آدما هر چقدم که به حرفشون باشی، آخر هم یه چیزی پیدا میشه واسه بدشون بیاد.