2777
2789
عنوان

لر های عزیز میشه لطفا بیایید وااااجبههه

| مشاهده متن کامل بحث + 4227 بازدید | 360 پست
هییییی😑😑هیچکدوووووم نبودهه خواهر ولی سرعقد دخترعمووش رفتم همه چیش بوود حتی فیلمبردار و هم داماد ...

عزیزم اینا به خانواده ی عجیبن؛والا به خدا چیزای که تومیگی فقط بوی سواستفاده میده؛اینوبدون چه لربختیاری چه لرلرستان نوددرصد خرج برعهده داماد وخانوادشه وسلام به قول خودت غریب گیرت اوردن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا حدودی میشناسم الیگودرزی ها رو.یه کمی رند بازی در میارن. البته بگما روز نامزدی خرج با خانوا ...

اینااا خیلی رندن عزیزم

خرج نامزدی با خودمون بود تالار گرفتیم

عقد محَضری با خودمون اونم تالار بود

جشن عقد هم با خودمون بود همش اونم تالار بود

۳ تاش شاام دادیم و کلی پذیرایی مفصل

هیییبچ خرجی نکردن هیچی هاا اون رسم و رسووماتم ک کلاا میگن نداااریم

پیشنهاد میکنم سر این چیزا اوقات خودتو خراب نکن البته همین رسما نشون میده چقدر به آدم بها میدن ولی خب ...

کم کاری با اینکه آدم و خر فرض کنن خیلی فرق داره ایناا مارو خر فرض کردن

حتما فردا برات خونه هم نمیگیره میگه با خانوادم زندگی کن کوچکترین خواسته داشتی مثل همین الان میگه ندا ...

اینوو دیگه نمیتونه انجام بده چون خط قرمز منههه و میزنم زیر همه چیز

میخوام بدونم عیدی میارن یا نه؟!

ماهم رسم عیدی بردن تو عیدقربان رو نداریم

گلم شمااگه این چیزها برات مهم بود باید قبل از جواب مثبت درمورد اون خانواده ومنطقه تحقیق میکردی

میبینی که الانم اینجا یه عده میگن داریم یه عده میگن نداریم

امیدوارم خوشبخت بشی۰😘

ماهم رسم عیدی بردن تو عیدقربان رو نداریم گلم شمااگه این چیزها برات مهم بود باید قبل از جواب مثبت در ...

قبل از عقد تحقیق کردیم رسم داشتن 

بله رو ک گفتم همه چیز دیگهه شد رسم نداااریم😑