2777
2789
عنوان

لر های عزیز میشه لطفا بیایید وااااجبههه

| مشاهده متن کامل بحث + 4227 بازدید | 360 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخش که اینو میگم عزیزم اما من خیلی از هم استانی هامو دیدم که به خاطر اینکه جهیزیه نخرن رفتن دختر ا ...

عزیززم شما مال کدوم استانی

اینااا انقدر بدجنس بازی دراوردن انقدر سواستفاده کردن از من و خانوادم ک دلم چرکین شده ازشون

بفهمم اینههه رسمشون میزنم تو روشوون میگم همه چی ووک

نگم ک شااام جشن عقد چی بود و کجا بود و.... علنااا ب من گفتن فک نکن مثل جشن عقد بگیریم براتاااا   ...

چه پرووو تقصیر پدرتون هست باید پدرتون مخالفتش رو نشون بده مثل خودشون شما هم از خودتون رسم در بیارین

اره خب میگم ماهم رسم نداریم شب پیش نامزد بمونیم هرچند هم که عقد باشیم.

اره خیلی خوبه اینجور من خودم یه زمان دختر داشته باشم  داماد نمیداره شب خونه من بمونه بلکه بین شوهرم پسرم بخوابه😂من بد دامادم

چه پرووو تقصیر پدرتون هست باید پدرتون مخالفتش رو نشون بده مثل خودشون شما هم از خودتون رسم در بیارین

والاا فهمیدن ما آبرو ترسیم سواستفاده کردن

خیلیی هم بی آبرو هستن مثلا جلوو ۱۰۰ نفر غریبه یجوووری میکنن آدم از خجاالت آب میشههه میره تو زمین

حالا واسه عروسی باید رسم دربیارم

اگهه حالا بگیرررن

عزیززم شما مال کدوم استانی اینااا انقدر بدجنس بازی دراوردن انقدر سواستفاده کردن از من و خانوادم ک د ...

من استان لرستانم شهر بروجرد

واسه جهیزیه هم رسم داریم همه وسایل بزرگ رو داماد بخره و یه پولی ام روز اول تعیین میشه به عنوان خرج که میدنش به پدر عروس و باهاش وسایل خورده ریز رو میخره.

یعنی رسما همه چی با پول داماد تهیه شده.

حالا بعضیا یه مقدار سرویس پلاستیک و اشپزخونه و اینا رو خودشون میخرن با کلی منت خیلیا هم نمیخرن.

منم عروس لرا شدم از اول همه چیزو گفتن ما رسم نداریم😂ولی بعد از خودم دیدم خودشون همه رسمی دارن همه ر ...

آفرررین منم دردم همینهههه عریزررم😐😐🙁🙁 فقط من آتیش میگیررم میفهمم

والاا فهمیدن ما آبرو ترسیم سواستفاده کردن خیلیی هم بی آبرو هستن مثلا جلوو ۱۰۰ نفر غریبه یجوووری میک ...

پدرت باید مخالفتش اعلام کنه بگه عروسی اینجور باید باسه خواستن خواستن نخواستن هم مشکل خودشونه