2777
2789
عنوان

لر های عزیز میشه لطفا بیایید وااااجبههه

| مشاهده متن کامل بحث + 4226 بازدید | 360 پست
خداا شرشو و سرشوو از زندگی ما بیرون کنهه راه راست هم نره مهم نیست

عروسیت کامل بگیر حالا که اینکارو کردن تو هم با عروسیت تلافی کن بگو ما رسم داریم فلان تالار رسم دارین اولین بار میاین خونه عروس تیکه طلا پارچه بیارین چرا اونا فقط برا شما رسم میگن شماهم از خودت رسم در بیار بگو ماهم این رسمها رو داریم مثل خودشون بگو شام میکس داریم دوع نوشابه سالاد دسر لباس عروس این ندلی تا حالشون بگیره

😑😑واااای یعنی اینووو نمیدونستم ایناا تا الان ی قررووونم واسه من ک عروسشونم خرج نکردن جهیزیه هم گف ...

ببخش که اینو میگم عزیزم

اما من خیلی از هم استانی هامو دیدم که به خاطر اینکه جهیزیه نخرن رفتن دختر از جایی دیگه گرفتن که جهیزیه رو بندازن گردن طرف.

جدیدا مد شده عروس ترک میگیرن چون میگن ترکا خیلی جهیزیه خوبی میارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیر بار نرو 

بزااار حالا شوهرمو دیدم بگم بهش ببینم واکنشش چیهه

من خودم شک کردم اینا میخوان برام عروسی نگیرن ک گیررر دادن بگووو بیاد خونمون بمونه دلمون تنگ شده(بعد از اون ناراحتی هاا و بدون هیچ دلجویی از من)

ایناا تا الان هییییچ رسمی نداشتن  به جز رسم خرج کردن خانواده عروس😩😕

فدامنم خودم لرم ؛به نظرم بستگی به خانواده وسطح ثروتشون برمیگرده؛مثلا پدرخودم عیدی به عروسامون همیشه پول میده ؛یاتاجایی که درتوانش باشه براشون مواد غذایی میگیره؛ولی درعوض خانواده شوهرم نه برام مراسم نامزدی گرفتن کادوهم ندادن؛شوهرم ناراحتی منودید خودش برام گردنی گرفته بود داده بود مامانش برام اورد؛نه بهم عیدی دادن،نه تولد بچم پول دادن ؛ووووووو؛ایناروگفتم تابدونی گیر ادمای خسیسی افتادی که احتمالا از وضع مالیتون خبردارن دارن سواستفاده میکن وگرنه والا اینو دیگه همه لراانجام میدن میرن جایی باخودشون گوسفند ومرغ وبرنج براخانواده عروس میبرن؛تازه فکرکن اینا کلی مهمون اوردن بدون هیچ خرجی 

بزااار حالا شوهرمو دیدم بگم بهش ببینم واکنشش چیهه من خودم شک کردم اینا میخوان برام عروسی نگیرن ک گی ...

نری هاااااااااا بگو پدرم گفته ما رسم داریم عروس با لباس سفید فقط باید از خونه پدر بره خونه شوهر والا نمیتونم قبلش بیام ساده نشی گولت بزنن از من گفتن

خداا شرشو و سرشوو از زندگی ما بیرون کنهه راه راست هم نره مهم نیست

😁😁😁

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
عروسیت کامل بگیر حالا که اینکارو کردن تو هم با عروسیت تلافی کن بگو ما رسم داریم فلان تالار رسم دارین ...

نگم ک شااام جشن عقد چی بود و کجا بود و.... علنااا ب من گفتن فک نکن مثل جشن عقد بگیریم براتاااا  فک نکن حالا اونجااا گند زدیم به جشنت الان بالاتر میگیریم

😑😑واااااای بیاااا اینم روووش یکی دیگه از دروغاااشوون

نه عزیزم مالرا رسم ندارم تی وی و کولر ویخچال وگاز نمیبرن وگرنه بقیه چیزارو میبرن وسایل بزرگ رو پسر میخره مته یخچال اینا که گرونه بعدش رسمه یه مقدار پولی که الان ده میلیونه بین ما خانواده پسر به خانواده عروس میدن اسمش هست سرسفره ای که کمک جهیزیه عروس بشه 

میشه برام یه دونه  صلوات بفرستید 😢