2777
2789
عنوان

سونوگرافی ان تی😢😢😢

461 بازدید | 22 پست

سلام خانوما من فردا یازده هفته و چهار روزم بود وقت سونو ان تی داشتم زنگ زدم مطب سونوگرافی منشی سونو گفت من اسمتونو وارد نکردم بیست روز پیش وقت گرفته بودم😢😢با کلی دردسر شوهرم رفت اونجا خلاصه با دکتره حرف زد برام هفده ام وقت داد ب دکترمم زنگ زدم گفت ن دیر نیست اما من میترسم دیر شه نظر شما چیه؟

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیر نیست عزیزم تا سیزده هفته و پنج روز وقت داره

دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸)                                                                            دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕
خب یه سونوگرافی دیگه برو

اخه عزیزم شوهرم میره سر کار تنها نمیتونم برم این اطراف مام سونو هست که تنها برم اما خیلی معتبر نیستن دکترم همینو قبول داره

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

وقتی دکتر میگه نیست سخت نگیر،نیست اگرم سابقه سندروم ندارین توی فامیل که کلا خیلی هم واجب نیست

ن خداروشکر نداریم اما یکم استرس گرفتم 

من دوازده هفته و یه روز رفتم،ولی توی سونو گفت۱۳هفته و ۴روزی

اخه من سونو قلب رو یازدهم خرداد رفتم گفت هفت هفته و دو روزم

دکتر گفته دیر نیست پس نگران چی هستی؟

اخه شنیدم تا سیزده هفته وقت هست اون روزم که برم سه روز تا اخرش نمیمونه اشتباه نشه ی وقت