سلام خانوما من فردا یازده هفته و چهار روزم بود وقت سونو ان تی داشتم زنگ زدم مطب سونوگرافی منشی سونو گفت من اسمتونو وارد نکردم بیست روز پیش وقت گرفته بودم😢😢با کلی دردسر شوهرم رفت اونجا خلاصه با دکتره حرف زد برام هفده ام وقت داد ب دکترمم زنگ زدم گفت ن دیر نیست اما من میترسم دیر شه نظر شما چیه؟
آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشمهاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم میخواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه عزیزدلم، تو نت سرچ کن که استرس نگیری، استرس سمه تو بارداری😘😘
دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸) دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕