2777
2789
عنوان

روند افزایش بتا

224 بازدید | 7 پست

من چهار روز پیش آز دادم بتام ۹۰ بود،روز قبل پری،فرداش که موعد پریم بود یکم لک دیدم،شیاف گذاشتم و تا الآن میگذارم کار سنگین انجام نمیدم،امروز آزمایشم رو تکرار کردم بعد از چهار روز بتا شده بود ۵۱۷

❤️❤️❤️❤️❤️❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️الهي بحق فاطمه و ابيها و بعلها و بنيها و السرّ المستودع فيها ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

خوبه

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)

الحمدلله لکه بینی هم فقط همون روز بود تا الآن با شیاف و مراقبت دیگه لکه ندیدم

❤️❤️❤️❤️❤️❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️الهي بحق فاطمه و ابيها و بعلها و بنيها و السرّ المستودع فيها ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لک لانه گزینیه شیاف نمیخواد

منم دو روز قبل از موعدم لک دیدم فکر کردم پریودم نوار بهداشتی گذاشتم و بیخیال شدم

روز بعد دیدم پاک شدم تست زدم مثبت شد

لکه بینی هم که کامل قطع شده

لک لانه گزینیه شیاف نمیخواد منم دو روز قبل از موعدم لک دیدم فکر کردم پریودم نوار بهداشتی گذاشتم و ب ...

خدا رو شکر عزیزم الآن روز چندم بعد موعدت هست؟

یک روز من ۵شنبه لک دیدم

منم پنجشنبه لک دیدم😅 آخرین پریودت کی بوده؟من ۹ خرداد