2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منکه دیگه نمیخوام بخورم از شب سوم روزی دوتا تا ۵ شب میخورم من

۴ ساله pcoهستم

دیگه میخوام به دکترم بگم بچه نمیخوام ببینم چی میده بهم

تخمکام تو این ۴ سال فقط یه ماه خوب بودن بقیه ماهها زیر ۱۰ بودن 

Hmgهم میزنم

شوهرمم ضعیفه

من ماه قبل روزی دوتا خوردم با چن تا فولی غالب و امپول امروز پریود شدم 😢

عزیزم نا امید نباش منم چند وقته اقدامم ولی لا کلومیفون و امپول ولی اینماه بهم لتروزول خارجی داده توکل بخدا ایشالا جفتگون نتیجه میگیریم.چند وقته اقدامی 

منکه دیگه نمیخوام بخورم از شب سوم روزی دوتا تا ۵ شب میخورم من ۴ ساله pcoهستم دیگه میخوام به دکت ...

اره والله ادم خسته میشه منم ۹ماهه اقدامم فولی هام بالای۱۸میشه ولی نمیگیره شوهرمم نرفته ازمایش

مامان دو قلوها 👶👶
عزیزم نا امید نباش منم چند وقته اقدامم ولی لا کلومیفون و امپول ولی اینماه بهم لتروزول خارجی داده توک ...

وای انشالله امروز که دقیقا بعد۱۴روز امپول پریودشدم دنیا رو سرم خراب شد

مامان دو قلوها 👶👶
میخوام یه کلاس ورزشی ثبت نام کنم مثل والیبال پیاز درمانی کنم تا پری شم آخه من بدون آمپول پری نمی ...

اره منم میرم باشگاه تا سرگرم بشم این ماه هم لتروزل میخورم اگه جواب نگرفتم شوهرم برم ازمایش

مامان دو قلوها 👶👶
وای انشالله امروز که دقیقا بعد۱۴روز امپول پریودشدم دنیا رو سرم خراب شد

اینکه ۱۴ روز بعد امپول پری شدی یعنی تخمکت ازاد شده و این یه شانسه

احتمالا یا استرس داشتی یا مشکل از جای دیگه ای بوده که تخمک نگرفته

مطمینی شوهرت سالمه

اینکه ۱۴ روز بعد امپول پری شدی یعنی تخمکت ازاد شده و این یه شانسه احتمالا یا استرس داشتی یا مشکل ...

اره دکترم گف این ماه حتما حامله میشی ولی نشد😢نه نرفته که ازمایش

مامان دو قلوها 👶👶