2777
2789
عنوان

هرکس دلش گرفته بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 38 پست

مادربزرگ شوهرم از بیمارستان اومده خونه ما رفته حموم شوهرم بهش میگه حاضرشو ببرمت خونت مهمون میخاد بیاد برات اونم برگشته میگه خب پاشین خونه رو مرتب کنین زنگ بزنین بیان اینجا..

خیلی حرصم گرفت حوصله مهمون ندارم با بچه کوچیک واقعا سخته

کسی چه میداند.... شاید یاسین قلب قرآن همان یاحسین است اما بی سر....                            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باوركن ندارن

من سه سال پیش ازدواج کردم

شوهرمم همه چی از اول داشت،من تازه عروسی کرده بودم رفتیم بیرون اومدیم دیدیم خونمون آتیش گرفته،این یه مشکل برای اقلیتی امثال ما.توی شهر غریب سه ماه خونه بدون وسیله اجاره کردیم که خونه دوباره درست بشه.

منم بعد از سالها مستاجری تو اوج بی پولی می خواهیم بریم خونه ای که دو سال پیش خریدیم ولی از صفر تا صد باید برای داخلش هزینه کنیم گازشم وصل نیست کمد دیواریم نزدیم هود پرده بزرگتر فرش همه چی لازم داره هنوز هم نیمه کاره و تو خاک وخل 

موی بشکافی به عیب دیگران.       چون به عیب خود رسی کوری از آن 

الهی عزیزم انشالله تمام مشکلاتت حل بشه

والله منم انقدر مشکل دارم که نمیدونم از کدومش بگم مخصوصا این روزا ک خیلی بهم داره فشار میاد هیشکی درکم نمیکنه ولی همه انتظار دارن درکشون کنم...تو راهی افتادم که نه میتونم برم جلو نه میتونم بکشم عقب....به هیشکسی هم نمیتونم از مشکلاتم بگم و همیشه باید جلوی دیگران مثل احمقا لبخند بزنم.....هرشب دارم تا مرزدیوونگی میرم و اطرافیانمم همش دارن از همه جهت بهم فشار میارن....دلم میخواد یه روز برسه که بتونم فقط یه لحظه با آرامش با لبخند با خوشحالی نفس بکشم ....هعی

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 
ميدوني بدبختي فقط براي ما زناس كلي از ارزوها ميزنيم مثل من اقا پولدار بشه كل طلاهام دادم خونه خريد ب ...

واقعا که بعضی از مردا خیلی بیشعورن ان شاءالله که سر عقل بیان

واقعا اینجوری خیلی بده از همه اخلاقت سوءاستفاده میشه

همسر من خداروشکر داره کار میکنه و از خیلی چیزاش میزنه 

به رحمت خدا رفتن بچه بودم مادرم و۸سال قبل پدرم

ای وای خدا رحمتشون کنه چقدر سخت

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه
عزیزم خونه نخریدم اجاره کردم خارج شهر

ان شاالله که میخری عزیزم امیدوارم سررریع همه ی مشکلاتت حل بشه نگران نباش خدا بزرگه

خواهرای گلم میشه واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه جوونا و واسه خوشبختی من صلوات بفرستی؟؟ممنونم از دعای خیررت🌹🌹😙😙
وای خدا چرا بعضیا اصلا درک ندارن😡

برا همه چیمم دخالت میکنه دارم بچمو میخابونم میگه چرا میخابونیش بازیش بده .کولرو خاموش کن.چرا الان چایی اوردی دو ساعت دیگه میاوردی و....هزاران دخالت های بی مورد دیگه

کسی چه میداند.... شاید یاسین قلب قرآن همان یاحسین است اما بی سر....                            
الهی عزیزم انشالله تمام مشکلاتت حل بشه والله منم انقدر مشکل دارم که نمیدونم از کدومش بگم مخصوصا این ...

مرسی عزیزم 

واقعا درکت میکنم منم از همه طرف بهم فشار وارد میشه

خونواده همسرم هم که بیخیال اصلا براشون مهم نیس