دلم خیلی گرفته تو عقدم دارم از همه چیم میزنم که یه زندگی بسازم برا خودم و شوهرم رفتیم خارج شهر خونه گرفتیم که ارزون تر باشه از کلی از مراسم های عروسی و وسایل دارم میزنم که یه ماشین ارزون بخریم بتونیم راحت رفت و آمد کنیم همه جوره دارم قناعت میکنم و از خرجام میزنم امروز باز از بانک زنگ زدن دو قسط وامتون عقب افتاده ۵۰۰ تومن باید بدیم ینی واقعا اشکم در اومد اونجوری که خودم حساب کردم همه رو ریختم اما نمیدونم چرا اینجوری شد خیلی دلم شکست خیلی چرا باید سال های جوونیمو اینقدر بد بگذرونم ای خدااااااااا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شوهرمم همه چی از اول داشت،من تازه عروسی کرده بودم رفتیم بیرون اومدیم دیدیم خونمون آتیش گرفته،این یه مشکل برای اقلیتی امثال ما.توی شهر غریب سه ماه خونه بدون وسیله اجاره کردیم که خونه دوباره درست بشه.
منم بعد از سالها مستاجری تو اوج بی پولی می خواهیم بریم خونه ای که دو سال پیش خریدیم ولی از صفر تا صد باید برای داخلش هزینه کنیم گازشم وصل نیست کمد دیواریم نزدیم هود پرده بزرگتر فرش همه چی لازم داره هنوز هم نیمه کاره و تو خاک وخل
موی بشکافی به عیب دیگران. چون به عیب خود رسی کوری از آن
والله منم انقدر مشکل دارم که نمیدونم از کدومش بگم مخصوصا این روزا ک خیلی بهم داره فشار میاد هیشکی درکم نمیکنه ولی همه انتظار دارن درکشون کنم...تو راهی افتادم که نه میتونم برم جلو نه میتونم بکشم عقب....به هیشکسی هم نمیتونم از مشکلاتم بگم و همیشه باید جلوی دیگران مثل احمقا لبخند بزنم.....هرشب دارم تا مرزدیوونگی میرم و اطرافیانمم همش دارن از همه جهت بهم فشار میارن....دلم میخواد یه روز برسه که بتونم فقط یه لحظه با آرامش با لبخند با خوشحالی نفس بکشم ....هعی
سلام من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه