2777
2789
عنوان

عقب افتادن پری باخوردن متفورمین

105 بازدید | 20 پست

سلام خانوما، میشه لطفا منو راهنمایی کنید... 

من دوماهه متفورمین ودگزا میخورم ،دکتر برای تنبلی تجویزکرده، پریودم در حد10روز نامنظم بود ک عقب مینداختم، این ماه 18روزه ک عقب انداختم وهمش احساس خستگی وگرگرفتگی دارم، بی بی گذاشتم ومنفی بود، ینی بخاطر مصرف متفورمین ؟برم آز بدم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید 

برای آرامش هم دعا کنیم 🙏🍁
آزمایش بدین چون متفورمین روی سیکل تاثیری نداره وفقط واسه جلوگیری از اضافه وزن و یابت هستش

مرسی مامانی، آخه بی بی منفی شد خیلی ناامیدم، 5ماهه اقدامم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم توکل بخدا کن من از عید پریود نشدم دوبار بیبی چک زدم منفی شد آخر باز بعد دوماه بیبی چک زدم مثبت شد رفتم آزمایش بتا دادم دیدم باردارم و شیش هفتمه لقاح دیرتر انجام شده بود تاپیکهای قبلیمو بخونی متوجه میشی

مهربونا واسه خونه دارشدنم صلوات میفرستین🌼🌸🌹

نا امیدی چرا گلم خدا بزرگه .بعدم دکتر به من گفت بی بی ۸۰درصد درست در میاد و منفی کاذب زیاد داره 

۲تا حاجت دارم لطفاواسم ۲ تاصلوات بفرستین ودعا کنین .هرکس فرستاد بهم بگه براش سوره حمد بخونم😍
عزیزم توکل بخدا کن من از عید پریود نشدم دوبار بیبی چک زدم منفی شد آخر باز بعد دوماه بیبی چک زدم مثبت ...

جدی؟؟؟؟؟ واقعا امکان داره؟ علایم چی بود عزیزم؟ باشه چشم حتما میخونم

نا امیدی چرا گلم خدا بزرگه .بعدم دکتر به من گفت بی بی ۸۰درصد درست در میاد و منفی کاذب زیاد داره  ...

امیدوارم همینطور باشه عزیزم، شما نی نی داری؟ 

جدی؟؟؟؟؟ واقعا امکان داره؟ علایم چی بود عزیزم؟ باشه چشم حتما میخونم

فقط سینه هام خیلی دردمیکرد نوکشم حساس شده بود یکمم اعصابم بهم ریخته بود

فقط سینه هام خیلی دردمیکرد نوکشم حساس شده بود یکمم اعصابم بهم ریخته بود

من حتی پری هم میشم سینه درد ندارم فقط وقتی دست میزنم یه کم سفته الانم فقط احساس خستگی میکنم، ب زور میرم پای گاز غذا درست کنم،صبح وشب هم گر میگیرم یهو داغ میشم، کلا چن وقته حس میکنم دمای بدنم بالاس، مصرف متفورمین روقط نکنم؟ 

من حتی پری هم میشم سینه درد ندارم فقط وقتی دست میزنم یه کم سفته الانم فقط احساس خستگی میکنم، ب زور م ...

نه متفورمین فکرنمیکنم ربطی به اینا داشته باشه منم موقع پریود سینه دردنداشتم ولی الان پدرمو دراورده

نه متفورمین فکرنمیکنم ربطی به اینا داشته باشه منم موقع پریود سینه دردنداشتم ولی الان پدرمو دراورده

فکرم خیلی مشغوله... مثلا قرص میخورم مرتب بشم اینجوری شدم😐

عزیزم😢مواظب خودت باش، برای منم دعا کن

نه گلم این ماه میرم اقدام

به امید خدا، امیدوارم ب زودی خدا بهت یه نی نی سالم بده به همه ی منتظرا هم همینطور. 

منم فردا صبح میرم آز بدم، دوروزه کمرم خفیف دردمیگیره ووقتی دراز میکشم ول میکنه، امیدوارم پری نیاد😢😢

به امید خدا، امیدوارم ب زودی خدا بهت یه نی نی سالم بده به همه ی منتظرا هم همینطور.  منم فردا ص ...

انشالله که بارداری گلم این درد جز علائم بارداریه انشالله خوش خب باشی گلم

۲تا حاجت دارم لطفاواسم ۲ تاصلوات بفرستین ودعا کنین .هرکس فرستاد بهم بگه براش سوره حمد بخونم😍
انشالله که بارداری گلم این درد جز علائم بارداریه انشالله خوش خب باشی گلم

خیلی ممنونم عزیزم، ایشالا شماهم زودتر نتیجه بگیری... ❤️ فعلا ک تمرکزم رو منفی بودنه، چون واقعا تا چن روز حالم گرفته می‌شد وقتی بی بی منفی بود.