2777
2789

۶ ماهه خونوادمو ندیدم شوهرم میگه ۲ ماهم صبر کن باهم بریم، اما من میخوام زودتر برم ،با خونوادم راحت باشم، خودش پیش خونوادشه من و اصلا درک نمیکنه، خودخواهه...همشم یا با دوستش یا خونه مادرش، منم خونه تنهام، دیگه به ته خط رسیدم...میگه من راضی نیستم بری، اگه بری واسه همیشه برو

میشود روزی دوباره از ته دل بخندم!؟ چشمانم هر روز نبارد...ای روزگار فقط زندگی آرام و کنار مادر میخاهم، مرده متحرک نمبخاهم...شاهزاده رویاهام زندگیم را سیاه کرد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از بس خودخواهه، و اینکه میگه عید قربان باید اینجا باشی، عید قربان هم حالا خیلی هست، تا اون موقعه طاقت ندارم، میگم تو اینجا باش، عب نداره، منم اونجا، یا این عید خونه ما باش میگم، یعنی ایران، اما قبول نمیکنه

میشود روزی دوباره از ته دل بخندم!؟ چشمانم هر روز نبارد...ای روزگار فقط زندگی آرام و کنار مادر میخاهم، مرده متحرک نمبخاهم...شاهزاده رویاهام زندگیم را سیاه کرد...
6 ماه صبر کردی. 2 ماه دیگه هم تحمل کن. یا به خانوادت بگو بیان پیشت اگه امکانش هست 

من ایران نیستم، اونام هنوز امکان نداره بیان

گلم اینهمه صبر کردی دوماهم روش. از همسرت بخواه بیشتر درکت کنه بگو من اینجا غریب و تنهام لطفا بیشتر برام وقت بذار. از در دوستی باهاش وارد شو شاید کوتاه اومد و زودتر باهم رفتید. 

لطفا کتاب بخونید ... کشور ما الان بیش از هرچیزی نیازمند ملت آگاه هست ... این وظیفه شماست که بعنوان عضوی از این جامعه و تربیت کننده نسل بعدی؛ از مسایل روز زندگی مثل امور سیاسی، اقتصادی، روانشناسی و ... تا حد معمول و لازم آگاهی داشته باشید🌸
گلم اینهمه صبر کردی دوماهم روش. از همسرت بخواه بیشتر درکت کنه بگو من اینجا غریب و تنهام لطفا بیشتر ب ...

اخه عروسی دوست نزدیکه هست هم، هم اینکه کمتر از ۲ماه دیگه محرمه، جور درنمیاد اصلا، فایده نداره با ملایمت هم گفتم، الان گفتم پس برم عید میام بعد باهم میریم، گفت اونوخ خرج زیاد میشه، هیچ جور را نمیاد، اه