2777
2789
عنوان

اقدامیایی ک تا جمعه موعدشونه بیان

128 بازدید | 21 پست

بچه ها اینا رو بگین فعالم باشینا

چند وفته اقدامین

چندسالتونه

بچه چندمین

موعد پریتون چند روز دیگس دقیق روزشو بگین

هر روزم از خودتون امار بدین اگه پریود شدین یا ...

تا امید خدا باردارا باهم ی گروه بزنیم تا اخر بارداری و همه چکابا رو ویزیتا رو سونو و ازمایشا رو براهم توضیح بدیم...من ک کلا یادم رفته همه چی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منکه اینماه کلا یبار نزدیکی داشتم که فکر کنم یکی دوروز قبل تخمک گذاریم بود و میدونم این ماهم اتفاقی نمیوفته سه شنبه باید برم دکتر دارو بخورم تا تی پی اوم بیاد پایین و بعدشم باید ای وی اف کنم خیلیم نگرانم😔😔😔

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏
منکه اینماه کلا یبار نزدیکی داشتم که فکر کنم یکی دوروز قبل تخمک گذاریم بود و میدونم این ماهم اتفاقی ...

دوسالم هست اقدامم

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏

۳۱ سالمه 

سه ساله اقدامم

بچه ی دوممه

چهار روز دیگه موعدمه

علایم تا دلت بخواد دارم دلدرد کمرد درد سینه درد ولی امپول زدم برای همین از روی علایم نمیشه فهمید چون به خاطر امپولاست

سینال اف زدم واچ سی جی وچندتا تخمک خوب دهشتم شوهرمم واروکوسل داشت یکسال ونیم پیش عمل کرد خودم هم عکس رنگی رفتم ولوله ها باز بودن

برام دعا کنید

خدایا هزاران مرتبه شکرت ...امام رضا (ع)حاجتم را داد ومن هم باردار شدم

سلام بچه ها من ماه اولم اقدام داشتم پنج روز دارم تا پریودی . امروز حالو احوالاتم بهم ریخته . اسهال شدم با سوزش 😣 رفتم دکتر گفت مسموم شدی . دهنمم از چند روز پیش مزه ی تلخ میده . شنیدم ممکنه بارداری اسید معده رو زیاد کنه . به نظرتون شب بیبی چک بزنم جواب میده ؟ 

سلام بچه ها من ماه اولم اقدام داشتم پنج روز دارم تا پریودی . امروز حالو احوالاتم بهم ریخته . اسهال ش ...

پس موعدت مثل خودمه منم بی بی زدم ک نشون نداد..دکترت تشخیص نداد از چیه