2777
2789

دخترم دوسال و بیست روزشه امروز واسه اولین بار از صبح پوشکش نکردم شورت آموزشی پوشاندم خوشش نیومد گریه کرد درآوردم که اذیت نشه شلوار پاش کردم هر 20مین یه بار بردم دستشویی هر چقدر اونجا موندیم جیش نکرد آوردمش بیرون شلوارش رو خیس کرد بعد حسابی جیغو دادمی کرد نه میزاشت بشور مش یا لباسش روعوض کنم از صبح ماجرا داشتمااااااآنقدر گریه کرد بعداز ظهر که می خواست بخوابه پوشکش کردم راحت شد خوابید

نمی دونم چیکار کنم هر تجربه ای دارین بهم بگین

آدم خانه اش یک جاست،دلش هزار جای دیگر............ 

صبر کن هنوز موقعش نیس😑

براش قصه بگو ک بچه ها بزرگ ک میشن پوشک نمیشن و این حرفا بزار یکی دوماه دیگه باز امتحان کن

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی راحت گرفتمش ولی تو این سن نبود دو سال و یازده ماهش بود

کامل میتونست به اختیار خودش ادرار کنه و پی پی رو هم‌ میتونست کی زمانش

هفته اول هر نیم ساعت بردم واسه جیش که گاهی از دستش در میرفت اما بعدش قدرت نگه داریش بالا رفت تقریبا ده روزه کامل از پوشک گرفته شد

فقط تشویق و جایزه و آواز به هیچ عنوان نباید دعواش کنی 

صبر کن هنوز موقعش نیس😑 براش قصه بگو ک بچه ها بزرگ ک میشن پوشک نمیشن و این حرفا بزار یکی دوماه دیگه ...

هنوز حرف نمی زنه فقط چندتا کلمه میگه ولی درکش خوبه نمی دونم چرا شلوارش رو خیس می کنه وحشت می کنه

خیلی راحت گرفتمش ولی تو این سن نبود دو سال و یازده ماهش بود کامل میتونست به اختیار خودش ادرار کنه و ...

اصلا دعوتش نکردم 

آخه تو دستشویی اصلا جیش نکرد که جایزه بدم

چه اصراری داری الان از پوشک بگیریش؟ از پوشک گرفتن بی وقت باعث هزار جور دردسر روحی و روانی میشه که بعدا تو درس خوندن و زندگیش تاثیرشو میذاره.

تا قبل از دو سال و هشت ماه اصلا بهش فکر نکن بعدش اگه آمادگی داشت بگیر .

به امید آرامش داشتن همه آدمهای دنیا
عزیزم هنوز زوده.دکتر میگفت به پسرم که 2سال و 4ماه تازه بچه اماده میشه.تا 3سالگی وقت داری.من 2سال و 7 ...

اطرافیان همش استرس میدن به ادم😭😭😭😭

چه اصراری داری الان از پوشک بگیریش؟ از پوشک گرفتن بی وقت باعث هزار جور دردسر روحی و روانی میشه که بع ...

اره می خوام چند ماه دیگه صبر کنم