2777
2789
عنوان

مراقب زبونت باش

432 بازدید | 33 پست

(میگن تو روز قیامت نامه اعمال رو که دادن دستت میبینی مشارکت در قتل برات نوشتن . میگی والا بلا من ادم نکشتم قاتل نیستم. میگن بله ولی فلان روز فلان حرف رو زدی و این حرف چرخید و باعث فتنه و قتل شد. )

تو نینی سایت چرا انقدر راحت راجب هر چیزی انقدر نظرهای فتته انگیز میگین. راحت میگین طلاق راحت میگین حتما خیانت کرده طرفت راحت دل میشکنین راحت دو ب هم زنی میکنید. همه اینها حق الناسه میاد گردنتون. البته کاربرهای خیلی متشخص و دلسوز هم اینجا هستن که ادم وقتی نظراتشون رو میخونه پی به شخصیت و کمال والاشون میبره

چنان نماند و  چنین نیز نخواهد ماند 

دقیقا ...زبون یه تیکه گوشته ولی میتونه زندگیو آتیش بزنه

مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که می‌بینی آتشی در دلت بر پا می‌شود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون می‌کشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بی‌اعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش می‌زنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانه‌ات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی می‌شوی که در تمام ساعات روز می‌توانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط می‌توانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر.    ❤ خواهش میکنم باحیوانات مهربان باشید❤                       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم رو شکستن خیلی،تاپیک زدم که وضعیتمونـخوب نیستو دخترم هم همش میگه این غذارو میخوام این خوراکی رو میخوام این میوه رو میخوام،یکی اومد گفت شما که نداری چرا بچه دار شدی...بخدا ماجدیدا یکم وضعیتمون بد شده اجاره خونه بالا شوهرمم یه مدت بیکار،ازصاحب کارشم که پول گرفت احاره خونه و قسطارو داد دیگه چیزی برای خرید نموند،اونوقت بعضیا میان چه راحت قضاوت میکننتوروخدا شما جای کسی نیستید دل نشکنین

واقعا گاهی بدبینی و بددلی رو رواج میدن‌ طرف اگه ناراحتی و سوتفاهم کوچکی هم براش پیش اومده تبدیلش میکنن به یه قهر طولانی و کینه و نفرت

دلم رو شکستن خیلی،تاپیک زدم که وضعیتمونـخوب نیستو دخترم هم همش میگه این غذارو میخوام این خوراکی رو م ...

دقیقا من‌میترسم بیام‌بگم پول ندارم دکتر برم چون‌میگن نیار وقتی نداری 😐😐😐

مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که می‌بینی آتشی در دلت بر پا می‌شود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون می‌کشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بی‌اعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش می‌زنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانه‌ات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی می‌شوی که در تمام ساعات روز می‌توانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط می‌توانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر.    ❤ خواهش میکنم باحیوانات مهربان باشید❤                       
دلم رو شکستن خیلی،تاپیک زدم که وضعیتمونـخوب نیستو دخترم هم همش میگه این غذارو میخوام این خوراکی رو م ...

خدا بزرگه عزیزم توکل بر خودش

عزیزم انشالله گشایش حاصل میشه وهمه چیزدوباره روبه راه میشه،خدابه دل دخترکوچولوت نظرمیکنه شوهرتون بیمه بیکاری نداره استفاده کنید؟

نی نی سایتم نی نی سایت قدیم 😊😀
وبدتر ازهمه تو فاز مسخره کردن هستن مدرکشون هم که نگاه میکنی کارشناسی ارشد 

شخصیت به مدرک نیس. مسخره کردن که اینجا بیداد میکنه متاسفانه