2777
2789
عنوان

مراقب زبونت باش

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 33 پست
عزیزم انشالله گشایش حاصل میشه وهمه چیزدوباره روبه راه میشه،خدابه دل دخترکوچولوت نظرمیکنه شوهرتون بیم ...

نه کارگره معمولیه گلم،ای کاش میداشت تا میتونستم دخترمم ببرم دکتر و آزمایشاشو بگیرم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

👏👏👏👏👏🌹🌹🌹افرین استارترعزیز گل گفتی.بعضیهاهم راحت تهمت میزنن ودلیلش رو میپرسی میگن چون تاپیک بغلی این حرف رو زد منم خواستم جبران کنم.باخودشون نمیگن که این وسط مدیون چند نفر میشن ودل چندنفرشکسته میشه

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉

یه مورد هم اینکه خودشون یه کار اشتباه یا گناهی میکنن، علاوه بر اینکه اونو بد نمیدونن راحت هم رواجش میدن و به بقیه توصیه میکنن. این خیلی خطرناکه، دور بودن از خدا خودش بدبختیه، حالا اینکه آدم یکی روهم از خدا دور کنه، اوج گناهه و بدبخت دنیا و اخرت میشه. کلا بعضیا میگن فضای مجازی رو زیاد جدی نگیرین، از این جهت که از اینجا تاثیر نپذیریم درسته، ولی اینجا هم باید مراقب تک تک حرفا و تاثیر حرفامون رو بقیه باشیم

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

خب خودشون نظر ميخان ماك مثلا نميگيم برو طلاق بگير ميگم من اگر همچين شرايطي داشتم طلاق ميگرفتم  ...

گاهی فقط برای درد ودل میان مطرح میکنن. ما باید اب سرد و مرهم باشیم رو آتیش دلشون

چنان نماند و  چنین نیز نخواهد ماند 
خب خودشون نظر ميخان ماك مثلا نميگيم برو طلاق بگير ميگم من اگر همچين شرايطي داشتم طلاق ميگرفتم  ...

عزیزم اول اینکه شما هیچوقت نمیتونی بگی من اگه همچین شرایطی داشتم فلان کارو میکردم، شما از شرایط و زندگی اون فرد همون دو سه جمله ای رو میدونی که خودش گفته، شما نه از رفتار اون فرد خبر داری نه طرف مقابلش و هر وقت کسی کاملا جای یک نفر دیگه بود میتونه بگه چیکار کنه، نهایتش میتونی بگی برو مشاور ما نمیتونیم نظر بدیم. دوما شنونده ای یه مشکل بزرگی داره اعصابش ناراحته روحیش داعونه خیلی زود تاثیر میپذیره تو اون شرایط نمیتونه کاملا آروم و عاقل باشه. حرف استارتر کاملا درسته اگر عمیقا فکر کنیم جای مخالفتی وجود نداره. 

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

عزیزم اول اینکه شما هیچوقت نمیتونی بگی من اگه همچین شرایطی داشتم فلان کارو میکردم، شما از شرایط و زن ...

خب درسته ولي ببينيد شيطان اينهمه مارو گول ميزنه اما اون دنيا 

ميگه من روت تسلطي نداشتم خودت خاستي 

اون لحظه هم منه استارتر خودم اومدم گفتم با توجه ب اين توضيح كوتاه قضاوت كنيد 

پس خودم اجازه دادم دومنم خاننده 

واقعا بر اساس شخصيتش جواب ميده 

مثل اينه من بيام بپرسم چ شعلي انتخاب كنم 

هركس براساس استعداد وعلاقه نظرشو ميگه ودر نهايت اون كسي ك تصميم ميگيره منم واقعا مسئوليتي نيس 

مگراينكع مثلا من ب دوستم بروفلان كارو بكن 

يني بهش بگم تو اينكارو كن اون وقت ي مسئوليتي هست

البته هركس نظري دارع

اهل كمك ب ديگران