2777
2789
عنوان

بچه دار شدن

230 بازدید | 14 پست

سلام.خانما من یکسال نیست عروسی کردم حالا شوهرم تو بیضه راستش توده درآورده و باید عمل بشه خیلی نگرانم و نمیدونم واسه بچه دار شدنمون ب مشکل ميخوريم یا نه.....کسی بوده ک با یه بیضه تونسته باشه بچه بیارن.البته دکتر گفته اسپرمشو باید ذخیره کنیم قبل عمل ولی خیلی نگرانم....راستی 6روز مونده ب پريودم ولی من چون ميخاد عمل کنه چن روزه ک اقدام کردم بنظر شما امکانش هست بگيره؟

خدایا مواظب گل های زندگیم باش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوروز مونده به پریودی اقدام کردم گرفت! 😬😬

ایشالا از تو هم میشه! 😁

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍

بهتره عمل کنه تا خدای نکرده بزرگتر نشده انشاالله که خیره نگران نباش اسپرمش رو فریز میکنن و بعد از جراحی اگه مشکل داشته باشه از اواستفاده میکنن هیچ مشکلی هم نداره مث تخمک که فریز مکنن دیگه

خداجونم زیاد چشم انتظارم نذار میدونی که چقدر سخته  

دوستان من میخوام بچه دار بشم یه دختر دارم و الان پسر میخوام بعضی ها میگن برو از تو اینترنت سرج کن اما انگار خیلی ضد نقیض داره تو دندان پزشکی یه خانومی بهم گفت که هر کی پیش دکتر مختاریان میره به نتیجه دلخواه میرسه تو این وضعیت مملکت هم که نمیشه زیاد بچه بیاری برای همینه که دنبال یه جای خیلی خوب میگردم تا صدرصد جواب بده این روش های ای وی اف هم که برای انتخاب جنسیته میگن پول دور ریختنه فقط ۱۰ درصد احتمال حاملگی داره و احتمال سرطان زایی شدیدی داره و بچه هم ممکنه مشکل دار بشه بخدا موندم چکار کنم که این دفعه حتما بسر بشه چون شوهرم حتما پسر رو میخواد و منم نمیخوام هی بچه بیارم شمارو به خدا اگه کسی را ارتباطی با دکتر طاهره مختاریان داره اینجا بذاره شنیدم در دوران کرونا غیر حضوری هم کار میکنه اما من شماره غیر حضوری ایشون رو ندارم

دوستان من میخوام بچه دار بشم یه دختر دارم و الان پسر میخوام بعضی ها میگن برو از تو اینترنت سرج کن اما انگار خیلی ضد نقیض داره تو دندان پزشکی یه خانومی بهم گفت که هر کی پیش دکتر مختاریان میره به نتیجه دلخواه میرسه تو این وضعیت مملکت هم که نمیشه زیاد بچه بیاری برای همینه که دنبال یه جای خیلی خوب میگردم تا صدرصد جواب بده این روش های ای وی اف هم که برای انتخاب جنسیته میگن پول دور ریختنه فقط ۱۰ درصد احتمال حاملگی داره و احتمال سرطان زایی شدیدی داره و بچه هم ممکنه مشکل دار بشه بخدا موندم چکار کنم که این دفعه حتما بسر بشه چون شوهرم حتما پسر رو میخواد و منم نمیخوام هی بچه بیارم شمارو به خدا اگه کسی را ارتباطی با دکتر طاهره مختاریان داره اینجا بذاره شنیدم در دوران کرونا غیر حضوری هم کار میکنه اما من شماره غیر حضوری ایشون رو ندارم