2777
2789
عنوان

صبح که با پسرم پا میشیم از خواب

268 بازدید | 8 پست

شروع میکنم کارهای بچمو بکنم و کارهای خونه و غذا پختن تلوزیون رو هم روشن میکنیم پسرم کمی پویا میبینه  و با اسباب بازی هاش بازی میکنه منم در حین اینکه کارهامو انحام میدم به تلوزیون گوش میکنم به یا مثلا در حین اتو زدن سریالی چیزی میبینم به نظرتون کارم اشتباه 

امروز تلوزیون روشن نکردیم انگار حوصلمون سر میرفت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به این میگن یه زندگی آروم وبی دغدغه. ولی پیشنهاد میکنم گاهی بعد از صبحانه برید پیاده روی و خرید 

عصرها برید کلاس. یه کلاس پسرتو ثبت نام کن یه کلاسم خودت برو 

همیشه باید ۶۰ کیلو بمونم. با ورزش و کالری شماری.....🙂

من اصن تلوزیون نمی بینم! حکم دکور داره تو خونمون! همیشه یا سکوت بر قراره یا با گوشیم اهنگ میزارم! 

شاید بعدا بچم باعثه استفاده از تلویزیون بشه! ☺️

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍

منم دقيقا صبح كه بيدار ميشم همين برنامه رو داريم با پسرم همين الانم مشغول ماشين بازي رو مبلاست 

ولي خيلي دلم ميخواد بفرستمش مهد يا كلاسي چيزي

اما اصلا همتشو ندارم با شكم حامله تو اين گرماي هوا  

منم همیشه همینکار رو میکردم ولی یه ماهه تلویزیون خراب شده و پسرم حوصلش سر میره و کلافم میکنه 🤕🤕🤕

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

من گاهی روشن میکنم گاهی نه. کلا تلوزیون اعتیاد میاره یه مدت که همش روشن باشه حس میکنی عضو خونوادست و وقتی نباشه خلاش حس میشه

دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...
نه چرا اشتباه باشه ما صبح که بیدارمیشیم پسرم تی وی رو روشن میکنه شب خاموش میکنه عاشق شبکه پویاس ول ...

پسر من میره اون سمت سالن اصلا تلوزیون رو نمیبینه شبکه رو عوض کنم میگه داشتم پویا بدیده بودم😃😃😃منم میزنم به شوخی و...از سرش میفته

دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...