2777
2789
عنوان

شوهر لجباز و روانی من

| مشاهده متن کامل بحث + 10854 بازدید | 68 پست
مثلا میخواد بره گاراژ ساعت۳ بعدازظهر اتیش میباره ازبس گرمه میگه منو ببر هرچی میگم با اسنپ برو به خرج ...

آخ که چقدر همدردیم... دقیقا منو پیاده میکنه در عمده فروشی کل خرید خونه رو انجام میدم پلاستیک پلاستیک سنگین میارم میزارم تو ماشین آقا از سر جاش تکون نمیخوره 

بعد به من میگه مگه خودت ساختیش... منم از دعوا فراریم سعی میکنم دهن به دهنش نزارم چون جز فحش و ناسزا چیزی بلد نیست 

حرفاش همش با کنایه است بعد به من میگه تو به منظور میگیری حرفارو 

چکار کنیم به نظرت؟ جز صبر کردن 

یعنی آدم میشن؟ 

برا بچه دار شدن من هم یه دونه صلوات بفرستین🙏باردار نیستم تیکر رو به امید باردار شدن گذاشتم     خداااایا ناامیدم نکن 

بچه ها خیلی از شوهرم بدم میاد کاش میتونستم بچمو ول کنم خونه و برم .هیچکسم نداره دخترمو بگیره خودشم اصلا نمیتونه گاهی تو دعوا میگه برو راه بازه.من بخاطر دختر ۱۴ ماهم نمیتونم برم وگرنه اگه میرفتم چنان ادم میشد که نگو.دل لامصبم طاقت نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم گول دست و دلبازی خوردم... نمیدونستم ایقد بددهن و عوضی و خاله زنکه..منم تمام کارای خونه رو دوش خو ...

شوهر منم تو همه کارای خونه دخالت میکنه اینجارو تمیز کن اونکارو کن.جدیدا هم زورش میاد انگار خرید خونه کنه من بخورم

غصه نخور گلم، ماهایی که بابای بد داشتیم، تو ازدواجامون 99 درصد اشتباه میکنیم و بدبختیمون ادامه داره. ...

دقیقا دختری وه کمبود از پدر داشته باشه هیچوقت هیچوقت موفق و با اعتماد بنفس نیس همیشه ضعیف میمونه

آدم وقتی به دنیا میاد باید حداقل باید تا آخر عمرش دو نفر براش باشن که همیشه بتونه بهشون اعتماد کنه و ...

دقیقا عزیزم کاملا درسته

نمیدونم خدا چجوری میخواد اینارو با ما حساب کنه. عدالت کجاست پس؟ تازه ماهایی که از پدر مادر محبت ندیدیم، معمولا ازدواجای خوبی هم نمیکنیم. خدا کنه یه راه نجاتی پیدا بشه برامون گلم

دوست من! حرف نامربوط زدن، زدنِ خودت به کوچه علی چپ، انکار کردن، پیچوندن، انکار حقیقت، و.... راه پاسخ دادن به نظرات مخالف با نظرت نیست. یاد بگیر که اشتباهتو بپذیری. فرهنگ گفتگو را برو یاد بگیر و تا وقتی منظور طرف مقابلت را درست نفهمیدی، اظهار نظر نکن. یا حداقل بپذیر که اشتباه متوجه شدی.                  دوستان نینی سایتی گرامی!! لطفا اگه نظری مخالف نظر من دارید، منو ریپلای نکنید. بیاید یه کم بزرگ بشیم و یاد بگیریم که هر کس نظر خودشو داره. اگه مخالفی، نظر خودتو بده و برو، ولی منو ریپلای نکن
مثلا میخواد بره گاراژ ساعت۳ بعدازظهر اتیش میباره ازبس گرمه میگه منو ببر هرچی میگم با اسنپ برو به خرج ...

تین مردا هم یه ماشین میندازن زیر پای زن چه قلدر میشن

آخ که چقدر همدردیم... دقیقا منو پیاده میکنه در عمده فروشی کل خرید خونه رو انجام میدم پلاستیک پلاستیک ...

نمیدونم بخدا ،پدرشوهرم هم هنین مدلیه بیچاره مادرشوهرم همه کارای خونه وخرید وچه وچه رو دوششه ،اما هیچوقت گلایه نمیکنه نمیدونم راضیه یا دیگه بیخیال شده ،مامانخودم که میگه چه اشکال داره کمک حالش باش خواهرم میگه تقشیر خودته بهش رو دادی دیگه نکن ولی واقعا نمیشه اگر نرم نون بخرم دوروز توخونه نیسن بچه هوم گناه دارن...خدا به ما صبر بده به اونا عقل

بچه ها خیلی از شوهرم بدم میاد کاش میتونستم بچمو ول کنم خونه و برم .هیچکسم نداره دخترمو بگیره خودشم ا ...

امکان طلاق گرفتن نداری؟

دوست من! حرف نامربوط زدن، زدنِ خودت به کوچه علی چپ، انکار کردن، پیچوندن، انکار حقیقت، و.... راه پاسخ دادن به نظرات مخالف با نظرت نیست. یاد بگیر که اشتباهتو بپذیری. فرهنگ گفتگو را برو یاد بگیر و تا وقتی منظور طرف مقابلت را درست نفهمیدی، اظهار نظر نکن. یا حداقل بپذیر که اشتباه متوجه شدی.                  دوستان نینی سایتی گرامی!! لطفا اگه نظری مخالف نظر من دارید، منو ریپلای نکنید. بیاید یه کم بزرگ بشیم و یاد بگیریم که هر کس نظر خودشو داره. اگه مخالفی، نظر خودتو بده و برو، ولی منو ریپلای نکن
تین مردا هم یه ماشین میندازن زیر پای زن چه قلدر میشن

شوهرم راننده هست سواری هنش دست منه ،وقتی نیست مسئولیت خونه با منه وقتی هم میاد یا خوابه یا دنبتل کارای ماشینش یا تو گوشی ،اصلا کمک حال نیست تا اعتراض بکنم صداشو میبره بالا که اره دوشب دوشب نمیخوابم بخاطر شما اونوقت تو اینقدر بیمعرفتی یه خریر خونه نمیکنی 

بچه ها شماها سنتی ازدواج کردید؟؟؟؟

امکان طلاق گرفتن نداری؟

دلم برا دخترم میسوزه.شوهرم منو دوس داره اما روانیه.من دوسش ندارم‌.از نظر خانواده مامانم میگه هر وقت خواستی بیا قهر یا طلاق بگیر

بچه ها خیلی از شوهرم بدم میاد کاش میتونستم بچمو ول کنم خونه و برم .هیچکسم نداره دخترمو بگیره خودشم ا ...

اینا بهانست که بچه رو همش همه ی خانمای متاهل میارن وسط

اگر شما رفتنی بودی قبل بچت می رفتی

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین