کلینیک سینوهه تو شریعتی من همسرم برای دیسکش میرفت به ایشونم میگفتن فقط عمل که خداروشکر با فیزیوتراپی و اوزون تراپی خوب شده
تمام روش های درمانشون غیر جراحی و از بروزترین ابزار برای درمان استفاده میکنن
پزشکاشونم که عالین همشون دارای کد وزارت بهداشت بسیار با تجربه و کار بلد هستن آدرسشون : تهران ، خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر ، کوچه صادقیان ، پلاک ۶ ، واحد ۷ تلفن تماس : 02126701272 این پیج اینستاشون و اینم کانال تلگرامشون که مطالب بسیار مفیدی در اختیارتون قرار میدن اینم آدرس سایتشون 👇🏻👇🏻👇🏻 https://dr-jamaly.com/
دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
عمل خیلی ریسکیه اصلا تا میتونین سمت عمل نرید الان خیلی از مشکلات با روش هایی مثل اوزون تراپی ، شاک ویو تراپی ، لیزر پرتوان ، فیزیوتراپی و ماساژ درمانی قابل حل همل به غیر از هزینه بالایی که داره و با بیهوشی انجام میشه خیلی وقت ها ممکن آسیب رو بیشتر کنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام به همگی.. اگه دنبال فیزیو تراپی خوب میگردید . دکتر سعید مزین عالیه. من بیمارش هستم و کارشون عالیه. دلسوز و متعهد و خوش اخلاق هستن. . قیمتها شون مناسبه . خیلی تکنیک های خوبی داره .دستگاه هاشور جدید و مجهزه. .من خیلییییییییی راضیم گردن درد و دیسک داشتم... ممنون از انجام خدمات عالیشون.... شمارشون رو میزارم براتون 09198049060