2777
2789
عنوان

با مادر شوهرم اینا قهرم و رفت و آمد نداریم فقط

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 49 پست
میشه منم راهنمایی کنین؟ من میتونم از طریق قانون از دست اذیتهای خونواده همسرم خلاص شم و میتونم اجازه ...

عزیزم من حقوق نخوندم فقط به واسطه ی همسرم که وکیله بعضی چیزا در مورد حقوق خانوما رو بلدم. حتما برات از همسرم هم سوال میکنم ولی تا جایی یه که من میدونم راهی نیست چون اصولا چنین درخواستی منطقی نیست.

بیین به عنوان یه دوست میگم بهت که این کش و قوس ها بازنده ی نهاییش تویی. یه مادر اگر بخواد میتونه خیلی روی بچش تاثیر بزاره و متاسفانه مادرشوهرت میخواد که این کارو بکنه. این وسط تو چیکار میتونی بکنی؟ بگرد یه مشاور کاربلد و خوب پیدا کن. اول خودت پیشش برو بعد با شوهرت. مردا از نفر سوم بیشتر حرف شنوی دارن. 

تا جایی که برلت ممکنه اختلافت با مادرشوهرت رو حل کن. اگر اون میخواد اذیتت کنه تو این اجازه روبهش نده. اتفاقا اونجا برو با بچت. بزار بچت هرقدر دلش میخواد اونجا بازی و کثیف کاری کنه😀 اگر اونجا رفتی و چیزی گفتن یا کاری کردن همسرت رو بنداز جلو خودت باهاشون طرف نشو. سعی کن وقتایی بری که با شوهرت بری و برگردی. جلوی شوهرت احتمالا بیشتر خودشون رو نگه میدارن

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛
میگن وقتی ما اومدیم تو اتاق تو پشتت به ما بوده و بر نگشتی سلام بدی . در حالی که من سر درد شدید داشتم ...

عزیز میدونم سخته تو شرایط بعد زایمان بخوان حرف و حدیث هم در بیارن و دعوا راه بندازن.معلومه اونا دنبال بهانه و آتو هستن.آتو نده دستشون تا میتونی .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من حقوق نخوندم فقط به واسطه ی همسرم که وکیله بعضی چیزا در مورد حقوق خانوما رو بلدم. حتما برات ...

استارتر دقیقا میخواستم حرفای این دوستمونو بهت بگم .اگر میخوای تو زندگیت موفق بشی بی اینا عمل کن

عزیزم من حقوق نخوندم فقط به واسطه ی همسرم که وکیله بعضی چیزا در مورد حقوق خانوما رو بلدم. حتما برات ...

مشکلم همینه که شوهرم حرف منو گوش نمیکنه خودش جلوشون در بیاد

هنرمندم خیلی مهربونم و عاطفی دوست داشتم سرنوشتم جور دیگه ای رقم میخورد با یه نفری که لیاقتمو داشت ازدواج میکردم.تا آخر عمرم فقط باید تو حسرت، زندگی کنم و بمیرم.خیلی سخته که فقط یکبار حق انتخاب داشته باشی خیلی
اگر حمایت خانوادت رو داری اصلا نگران نباش خونه هم نرو نهایتش اینه که شوهرت درخواست تمکین میده و با ...

فدات مرسی از راهنمایی هات

این همه فضولی تا کی از بس چش زنگی کسی رو ندارن