2777
2789
عنوان

با مادر شوهرم اینا قهرم و رفت و آمد نداریم فقط

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 49 پست
عزیزم من جریان تاپیکات رومیدونم بلاخره قرارشد جاریتوبگیره یان؟

ببین یه ماجراهایی بین خانوادشوو پیش اومده فعلا سرگرم اونن البته من غریبم بینشون یکی از بچه ها سایت بهم گفت...هروقت مطمعن شدم تاپیکشو میزنم

این همه فضولی تا کی از بس چش زنگی کسی رو ندارن
بچه حق اوناعه اگه دلشون بخاد ی جوری قانونی ازت میگیرنش کیف کنی .

کسی نمیتونه همچین غلطی بکنه هه

هنرمندم خیلی مهربونم و عاطفی دوست داشتم سرنوشتم جور دیگه ای رقم میخورد با یه نفری که لیاقتمو داشت ازدواج میکردم.تا آخر عمرم فقط باید تو حسرت، زندگی کنم و بمیرم.خیلی سخته که فقط یکبار حق انتخاب داشته باشی خیلی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از وقتی زایمان کردم کلا باهام چپ افتادن خودشون فحشم دادن خودشون دعوا راه انداختن با من بعدشم با مامانم و خواهرم الآنم قهرم.هیچی از روی حسادت های الکی

هنرمندم خیلی مهربونم و عاطفی دوست داشتم سرنوشتم جور دیگه ای رقم میخورد با یه نفری که لیاقتمو داشت ازدواج میکردم.تا آخر عمرم فقط باید تو حسرت، زندگی کنم و بمیرم.خیلی سخته که فقط یکبار حق انتخاب داشته باشی خیلی
نه چون میخواد جاریمو بگیره بیوه هس....منم قهر کردم حالا به زور منو چپونده تو خونه و قفل که دیگه قهر ...

عزیزم تا حدودی از لحاظ حقوقی میتونم راهنماییت کنم.

اگر قصدت طلاقه

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛
از وقتی زایمان کردم کلا باهام چپ افتادن خودشون فحشم دادن خودشون دعوا راه انداختن با من بعدشم با ماما ...

ببین خانومی اینطور که شا یه طرفه رفتی قاضی واضحه که برمیگردی راضی

شما چیکار کردی؟ یعنی بدون هیچ دلیلی( هرچند غیر منطقی از نظر شما) خانواده ی همسرت باهات اینطور رفتار میکنن؟

از نوشته هاتون حس میکنم کلا بچه رو نذاشتین زیاد ببینن

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛
نه چون میخواد جاریمو بگیره بیوه هس....منم قهر کردم حالا به زور منو چپونده تو خونه و قفل که دیگه قهر ...

جاریتم راضیه؟؟؟

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
عزیزم تا حدودی از لحاظ حقوقی میتونم راهنماییت کنم. اگر قصدت طلاقه

بفرمایید گلم .....درخواست دادم ولی میگه من طلاقت نمیدم

این همه فضولی تا کی از بس چش زنگی کسی رو ندارن
ببین خانومی اینطور که شا یه طرفه رفتی قاضی واضحه که برمیگردی راضی شما چیکار کردی؟ یعنی بدون هیچ دلی ...

نه عزیزم اگه من رفتاری کردم که علت رفتار اونا بوده چه لزومی داره آنقدر اذیت شم و بیام اینجا تاپیک بزنم؟و تو تنهایی خودم با خودم بگم خب منم در عوض این کارو کردم و جوابشو گرفتم؟ اما وقتی فقط از طرف من فقط احترام بوده و هیچ حرف و حدیثی از جانب من به اونا پیش نیومده و تو اون حال بدم بعد از اتاق عمل و شوک زایمان مادر شوهری برگرده به عروسش قیافه بگیره تیکه بپرونه و آخرسر بهش بگه ملاقات تو نیومدم و یا مثلاً به پرستار بگه به من ربطی نداره بهش آب میوه بدم ننه ش بده و من فقط هاج و واج وایسم نگاه کنم و بعدش شوهرم برام قیافه بیاد بخاطر مادرش و من و بچه کوچولوی تازه رسیده ش رو نبینه و اصلا به اندازه مامانش مهم نباشه و تازه بعدش تو بیمارستان بلوا و آشوب کنم که عروسمون به ما بی احترامی کرد و بعدش بزارن و برن برای قهر تا دلخوشی منو تبدیل به عزا کنن این کجاش یه طرفه به قاضی رفتنه؟کجا میتونین از من ایراد بگیرید و بگید به این دلیل این کار رو کرده؟

حرفا و رفتارشان ناراحت کننده است ولی میشه بگی چه کاری کردی که اونا بی احترامی تلقی کردن؟بالاخره یه کاری یا حرفی از جانب تو رو بهانه کردن دیگه!میشه بگی بهانشون چیه؟البته اگر دوست داری اینطور بهتر میتونم کمکت کنم

بفرمایید گلم .....درخواست دادم ولی میگه من طلاقت نمیدم

اگر حمایت خانوادت رو داری اصلا نگران نباش

خونه هم نرو

نهایتش اینه که شوهرت درخواست تمکین میده و با مامور میاد در خونه ی بابات که شما نمیری. در این شرایط شوهرت میتونه بره یه زن دیگه بگیره که برای شما اهمیتی نداره چون میگی داره همین کارو میکنه.  کار دیگه ای که میتونی بکنی اینه که توی خونه کاری کنی که شوهرت خودش از خونه بیرونت کنه یا اگر توی خونه اذیتت کرد ساکت نمون اونقدر جیغ و داد کن تا همسایه ها به پلیس زنگ بزنن و وقتی پلیس اومد بگو توی این خونه امنیت ندارم و میخوام با شما بیام کلانتری. از اونجا به پدرت زنگ بزن که بیاد سراغت.

اگر شوهرت درخواست تمکین بده شما میتونی بری تپام جهیزیت رو جمع کنی و ببری خونه ی بابات. شوهرت موظفه در شان خانواده ی شما تمام وسایل زندگی رو مجددا بخره بعد درخواست تمکین بده.

حتما حتما وکیل بگیر. یه وکیل درست و حسابی. خیلی از وکلا هستن که قبول میکنن اول کار ازت پولی نگیرن و بعدا که مهریت رو گرفتی پولشون رو بدی. 

میتونی بری کانون وکلای شهرتون. دادگاه و دادگستری نه هل، توی گوگل سرچ کن مثلا کانون وکلای مشهد، آدرسشون رو از سایتشون میتونی پیدا کنی. اونجا همیشه یه وکیل پایه یک شیفت هست که رایگان مشاوره بده.

یکی از شروط عقد نامه که شما و همسرت امضا کردین اینه که همسرت در چند حالت حق طلاق رو به شما داده. یکی از اون حالت ها ازدواج مجدد بدون رضایت شماست.

اگر یه وکیل داشته باشی خیلی راحت میتونی بیچاره کنی شوهرت رو.

نه عزیزم اگه من رفتاری کردم که علت رفتار اونا بوده چه لزومی داره آنقدر اذیت شم و بیام اینجا تاپیک بز ...

چقدر سخت بوده

کارت اینطوری یکم سخت تره

باید سعی کنی شوهرت رو با خودت همراه تر کنی

حرفا و رفتارشان ناراحت کننده است ولی میشه بگی چه کاری کردی که اونا بی احترامی تلقی کردن؟بالاخره یه ک ...

میگن وقتی ما اومدیم تو اتاق تو پشتت به ما بوده و بر نگشتی سلام بدی . در حالی که من سر درد شدید داشتم تا صبح هم نخوابیده بودم از درد و صدای گریه بچه و میخواستم مثلاً استراحت کنم اما اینا هی دم به دقیقه پا میشدن میومدن همشم بهونه میگرفتن بجای کمک کردن

اگر حمایت خانوادت رو داری اصلا نگران نباش خونه هم نرو نهایتش اینه که شوهرت درخواست تمکین میده و با ...

میشه منم راهنمایی کنین؟ من میتونم از طریق قانون از دست اذیتهای خونواده همسرم خلاص شم و میتونم اجازه ندم که بچمو نبینم چون واقعا فتنه انگیزی میکنن