2777
2789
عنوان

اولین پریودی

303 بازدید | 26 پست

شب قبلش عروسی بود خیلی کمرم درد می کرد اصلا نی تونستم غذا بخورم یا بشینم همش سر پا یودم صبح که بیدار شدم شلوارم خونی بود  اولش خجالت کشیدم به مامانم بگم بعدش رفتم گفتم مامانم شلوارم کثیف شده بعدش هم کمکم کرد دیگه همین 

تعداد رای : 4
نظرسنجی
۸
1
25%
۹
3
75%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم خونه خالم ک شهرمون نیود و داشتیم تمیز میکردیم با مامانبزرگم حالت تهوع خفیف داشتم رفتم دستشویی دیدم قرمزه

میدونستم پریودشدم ولی اسنقد گرسه کرده بودم داشتم‌کور میشدم😑

هر کی دره شه سه دره...امشو مه دل غصه دره...چرخ و فلک بازی نده...
من بودم خونه خالم ک شهرمون نیود و داشتیم تمیز میکردیم با مامانبزرگم حالت تهوع خفیف داشتم رفتم دستشوی ...

درعوض من برعکس انقدر خوشحال شده بودم بالاپایین میپریدم نمیدونم چرا انقدر خنگ بودم😂😂😂

خدایا شکرت که بهم نی نی سالم دادی  1399\10\30 مثبت شد بی بی چکم  

بایدپدرومادرااینقدرعقلشون بکشه که وقتی بچه واردمدرسه میشه بایددرموردپریودشدن بهش بگه که تویک روزی پریودمیشی میزارین تاوقتی پریودمیشه قبلش میریزه تازه اون موقع میشینین بابچه حرف میزنین وفکرمیکنین کارشاقی هم کردین 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین