2777
2789

١٠روز پيش اومديم خونه ديدم يكي چپه شده تو پديراييه 

تاحالا نديده بودم تو ٥سال تو اين خونه

الان پاشدم ديدم يكي دم در ورودي دستشوييه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی اسپری حشره کش از ی گوشه قابلنه بزن ی نیم ساعت بعدش مرده شو بنداز دستشویی. خونه قبلی از راه فن دسشویی میومدن. فکرشو کن..... پدر سوخته ها به عقل جن هم نمیرسع😖

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

من دیشب رفتم توحموم صورتمو بشورم ..اب اولی رو زدم صورتم دومی رو زدم اومدم ک سومی رو بزنم دیدم یه سوسک ۴سانتی بالدار طلایی روبرومه😐 دومتر پریدم بالا زدم بیرون بابام رفتش کشتش ... منم بار دوممه تواین سه چهارسال ک سوسک می بینم هوا گرم شده از هر سوراخ سنبه ای میان تو

ی اسپری حشره کش از ی گوشه قابلنه بزن ی نیم ساعت بعدش مرده شو بنداز دستشویی. خونه قبلی از راه فن دسشو ...

خاك ب سرممممم

فن دستشويي؟؟؟

من ادم ضعيفي ام خيليي تر سوام

خداياااااا

من دیشب رفتم توحموم صورتمو بشورم ..اب اولی رو زدم صورتم دومی رو زدم اومدم ک سومی رو بزنم دیدم یه سوس ...

مگه قبل گرم نبود؟؟؟؟؟؟؟

پريانكا جان بالدارو ميدوني ازبيرون اومده دلت اشوب نميشه ك الان سوسك قراره تو خونه ت راه بره!!!!!!

اما اينا بالدار نيستن و دوتايي ك ديدم چپه بودن و درحال مرگ!!!

ی اسپری حشره کش از ی گوشه قابلنه بزن ی نیم ساعت بعدش مرده شو بنداز دستشویی. خونه قبلی از راه فن دسشو ...

بالدار نبودنا

اصلا الان ارامشششش ندارم

بچم رو پامه ميترسم يكي ازكنارم رد شه!!!!!!!

دوتاشونم چپه شده بودن و درحال مرگ بودن!!!

مگه قبل گرم نبود؟؟؟؟؟؟؟ پريانكا جان بالدارو ميدوني ازبيرون اومده دلت اشوب نميشه ك الان سوسك قراره ت ...

نه بابا از بیرون چیه ... تو حموم بود این مسافتو رفته اونجا یعنی من نفهمیدم؟! امکان نداره ، من یه بار برای اولین بار توعمرم یه سوسکی دیدم سیااااااه گندههههه بعد بال ک میزد صدای جیرجیرک میداد 😐 چندششششش ، این مدلی رو تاحالا ندیده بودم ... بعد میدونی کجا بود تو آرک سقف بود بعد من خیلی دقتم زیاده اینجور مواقع از رو شاخکاش فهمیدم یه چی اون بالا داره تکون میخوره بعد ب محض اینکه ب بابام گفتم پرید پایین😐 

بالدار نبودنا اصلا الان ارامشششش ندارم بچم رو پامه ميترسم يكي ازكنارم رد شه!!!!!!! دوتاشونم چپه ش ...

مگه از این قرمز چندشا نیس؟ شاید هم پشت کابینتا و... جاهای مرطوب خونه ی سوراخی لونه ای... پیدا کردن. اگ دارن کم کم زیاد میشن حتما یکی دو دوز با بچه ت برو خونه مامانی مادر شوهری همسرت خونه رو کامل سم پاشی کنه تخم ریزی نکنن 😧😧 . بعد سم پاشی پنجره های طوری دار رو باز بذارین هوا عوض شه 

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند