2777
2789
عنوان

چطور دوست واقعی پیدا کنم؟؟

188 بازدید | 15 پست

سلام ... راستش من سن خیلی زیادی ندارم ولی تا همین چند وقت پیش فکر میکردم که ادم موفقی هستم چون دوست های زیادی دارم!! .... ولی بعد یه مدت فهمیدم که اونایی که من دوست حسابشون میکردم اصلا نظر متقابلی نداشتن و فقط بخاطر منافع شخصی یا هرچیز دیگه ای دورم بودن .... در نهایت فقط دو تا دوست صمیمی برام موند که این اواخر از اون ها هم نا امید شدم! ... بعد به این فکر افتادم که شاید من مشکل دارم!!... ولی اخه من انتظار خاصی از دوستام ندارن که ... مثلا میخوام باهام صادق باشن و دروغ نگن ... به سلیقه هم احترام بذاریم و به زور علایقمونو بهم تحمیل نکنیم ... 

به اعتقادات هم احترام بزاریم و با لحن بد باهم حرف نزنیم .. یا اگه از جای دیگه عصبانی هستیم سر هم خالی نکنیم ...  یه چیز دیگه هم هست و اونم اینه که خوشم نمیاد دوست صمیمی من وقتی با منه و یه دوست دیگشو میبینه منو کاملا ول کنه بره با اون ...

آیا انتظارات من نا به جاست؟.... لطفا مسخره نکنید چون میخوام اگه اشتباهی دارم با نظرات شما اصلاحش کنم و هی تو اشتباه خودم غرق نشم....  چیکار کنم که یه دوست واقعی و همیشگی داشته باشم؟؟؟

آدمها اونی هستن ک هستن نه اونی ک ما میخواییم پس همونطور ک هستن بپذیرشون اگه ویژگیهای مثبتشون بیشتر از منفی هاست پس میتوننن دوست خوبی باشن اما ب هیچکس اونقدر تکیه نکن ک اگه پشتتو خالی کرد بیوفتی زمین

میشه برای سلامتی نی نیم  صلوات بفرستین  .................................🌷🌷🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدمها اونی هستن ک هستن نه اونی ک ما میخواییم پس همونطور ک هستن بپذیرشون اگه ویژگیهای مثبتشون بیشتر ا ...

ممنون....حرفتون درسته ولی گاهی اوقات انگار زیاد حساس میشم

صبح شما بخیر🌷 شما اشتباهتون اینه که همش انتظار دارید،  این بزرگترین نکته در زندگیه، انتظار داشتن رابطه رو خراب میکنه، حتی رابطه پدر فرزندی و مادر فرزندی رو، شما به مردم محبت متعارف بکن و انرژی بده و صادق باش و مهمتر از همه خودت باش ، افراد خود به خود جذب تو میشن، و زمان که بگذره نشون میده با کی راحت تری و کی صادقه و .....

فکر کنم تاپیکم به اندازه تاپیکای جنجالی بعضی دوستان جذابیت نداشت که کسی نمیاد    

دوست ک اسمش روشه دبگه. قرار نیس رو همه چی زندگی روش حساب کنی . دوستی های الان ب درد با هم تفریح کردن و خرید رفتن و. .. میخورن. هیچ وقت هم جای خانواده رو نمیگیرن

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

منم دقيقا همين مشكلو دارم،

براي دوستام كه البته تعدادشون از انگشتاي دست هم بيشتر نيست همه كار ميكنم ، بهشون محبت ميكنم، ولي درمقابل رفتار مشابهي نميبينم و اين منو ازرده و دلسرد ميكنه، همش ميگم اين از شانس منه كه ادمهاي خوب سرراهم قرار نميگيرن براي دوستي...

به نظر من داشتن يه رفيق كه هميشه حواسش بهت باشه تو زندگي از واجباته، ممصوصا مثل من اگر خواهر نداشته باشي...

گاهي ادم دلش ميخواد يسري حرفارو، يسري كارارو، يسري جاهارو فقط با دوستش داشته باشه نه با همسرش يا خانوادش

خداجونم مراقب هردو پسرم و همه كوچولوهاي دنيا باش🙏🏻❤️

انتظاراتت کاملا بجاست, ازمن میشنوی تواین دوره زمونه دوست واقعی پیدا نمیشه. خانوادتو بچسب 

اخه عزیزم من تک فرزندم و فاصله سنی با پدر و مادر هم اجازه یک سری چیزها رو نمیده

منم دقيقا همين مشكلو دارم، براي دوستام كه البته تعدادشون از انگشتاي دست هم بيشتر نيست همه كار ميكنم ...

دقیقا ... خط به خط حرفاتو درک میکنم ....من هیچ وقت تو دوستی کم نمیزارم ولی واقعا به قول شما رفتار مشابهی نمیبینم