خانوما من بعد از مزدیکی یک دعوای حسابی با شوهرم کردم چون اصلا واسه تعیین جنسیت باهام همکاری نمیکنه . خواهش میکنم بگید که این عصبانیت من روجنسیت تاثیر داره؟
پشت هرکوه بلند سبزه زاریست پرازیادخدا ودران باغ کسی میخواند که خداهست دگرغصه چرا؟به همین زودی من به آرزوم میرسم باور دارم که این کار شدنی و من آرزوی خودم رو به دستان توانگر خدای مهربون و بزرگ و قدرتمند می سپارم و بدست آوردنش رو رها می کنم و اکنون من به خدای خودم اعتماد می کنم خدایا دوست دارم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
غلط املایی داشته باشی تذكر ميدم.حوصله بحث هم ندارم.چطور نظر تو درسته مال من غلطه؟؟!!!به هرچی هم اعتقاد داشته باشم عقيده مو با بيل نميريزم تو مغز بقيه!!!!بی ادب هم خودتی😂😂😂
غلط املایی داشته باشی تذكر ميدم.حوصله بحث هم ندارم.چطور نظر تو درسته مال من غلطه؟؟!!!به هرچی هم اعتقاد داشته باشم عقيده مو با بيل نميريزم تو مغز بقيه!!!!بی ادب هم خودتی😂😂😂