2777
2789
عنوان

دكتر گوش و خلق و بيني خوب تو تهران

2254 بازدید | 23 پست

خواهش ميكنم اونايي كه تبليغ ميكنن نيان

اكه كسي دكتر خوب و حاذق ميشناسه و تجربه داره ازش معرفي كنه

مشكل لوزه و تار صوتي تنفس دارم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دكترمقدسي دكتر دانشي هم خيلي تعريفشو ميدن ولي خودم نرفتم دكتر اجل لويئان هم گويا خوبه

مرسي عزيزم خودت تجربه اي داري ازشون

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
دکتر یابری بیمارستان مرودستی خ لوفل لوشاتو

مرسي عزيزم صابري يا يابري

دکتر محسن وزیر نظامی تو تخت طاووس عاالیه عالی

مرسي رفتي تا حالا پيشش

بله دخترم تحت نظرشه هفته پيش هم دخترخواهرم پيشش عمل شد توي گوشش دريچه گذاشت  مشكل لوزه داشت

دكتر مقدسي منظورته

بله البته خودم نه ولی دوستم رفت مشکلش هم حاد بود با یه نسخه خوب شد

واقعا؟ ممنون ازت 

دکتر محسن وزیر نظامی تو تخت طاووس عاالیه عالی

اتفاقا خواهرم تو بيمارستان ديد ايشون رو

توي اتاق عمل دستيار دكتر بودن ايشون

خوبن واقعا؟؟؟تحربه داشتيد؟؟

دخترمو پيش ايشون هم ببرم يعني؟؟

فعلا دكترمقدسي گفته داروهاي ضد الرژي بخوره دخترم تا يك ماه....

اوكي بود عمل نياز ي نيست و بايد الرژي ش فقط كنترل بشه

اتفاقا خواهرم تو بيمارستان ديد ايشون رو توي اتاق عمل دستيار دكتر بودن ايشون خوبن واقعا؟؟؟تحربه داش ...

عاالیه پرده گوش دوستم سوراخ شده بود همه میگفتن دیگه کاریش نمیشه کرد ولی این دکتر با یه نسخه خوبش کرد،حتما ببریدشون،ایشالاه نتیجه میگیرید