2777
2789
عنوان

دكتر گوش و خلق و بيني خوب تو تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 2254 بازدید | 23 پست

كاش دكترا نظر درست بدن مثل من نشن بقيه من از بچگي زياد سرما ميخوردم و لوزه داشتم يكي ميگفت عكل يكي ديگه ميگفت نه نميخواد تو سن بالاتر لوزه هام قارچ زد و حفره حفره شد الانم خيلي اذيتم ميكنه واقعا سنمم بالا رفته معلوم نيست بشه كاري كرد يا نه

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
خواهش فک کنم روزای زوج هستش تو مطب 

سرچ ميكنم 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

كاش دكترا نظر درست بدن مثل من نشن بقيه من از بچگي زياد سرما ميخوردم و لوزه داشتم يكي ميگفت عكل يكي د ...

حتما ميشه كاري كرد ب خواست خدا

پيش دكتر كاردرسسسست بريد 

نه صرفا معروف

كاش دكترا نظر درست بدن مثل من نشن بقيه من از بچگي زياد سرما ميخوردم و لوزه داشتم يكي ميگفت عكل يكي د ...

متاسفانه پزشک حاذق خیلی کم داریم تو کشورمون،ولی به نظر من مشکل شما هم اونقد حاد نیست که درمان نشه،امیدوارم زودتر سلامتی حاصل بشه 

حتما ميشه كاري كرد ب خواست خدا پيش دكتر كاردرسسسست بريد  نه صرفا معروف

اره من اصلا به معروفا حس خوبي ندارم از دكتر اسم دركرده اسيب زياد ديدم توكل به خدا تار صوتيمم اسيب ديده صدام دورگه شده اين ازارم ميده

متاسفانه پزشک حاذق خیلی کم داریم تو کشورمون،ولی به نظر من مشکل شما هم اونقد حاد نیست که درمان نشه،ام ...

چرا مشكلم كم نيست اما مهمتر سنمه بايد موقعش هركاري رو كرد نه كه بمونه معضل بشه 

گوش اندام شنوایی و تعادل

کلینیک گوش تهران، یکی از جامع ترین کلینیک های گوش کشور است. این کلینیک از متخصصان برجسته ای در زمینه جراحی گوش، حلق و بینی، شنوایی و تعادل بهره می برد.

خدمات کلینیک

۱. انجام آزمایشات تخصصی برای سرگیجه و عدم تعادل

۲. اقدامات درمانی برای توانبخشی سرگیجه

۳. آنالیز گوش میانی و داخلی

۴. درمان وزوز گوش

۵. تجویز و فیتینگ سمعک

۶. آزمایشات تشخیصی پایه و الکتروفیزولوژیک شنوایی

خدمات کلینیک گوش تهران هم برای اطفال است و هم بزرگسالان

برای اطلاعات بیشتر برای رزو نوبت از این مرکز تخصصی گوش می توانید با شماره های زیر تماس بگیرید.

02188202934

02188205806

آدرس: تهران، خیابان ولیعصر، روبروی بیمارستان دی، ساختمان پزشکان دی (پلاک ۱۲)، طبقه ۹، کلینیک گوش تهران

آدرس اینستاگرام کلینیک: https://instagram.com/tehranearclinic?igshid=efk54g0xk3vy