2777
2789
عنوان

اینستادار بیاین ی لحظه

98 بازدید | 20 پست

آبجیای گلم تو پیجم فیلم گذاشتم مثلا زده ۸۰ تا بازدید هرکاری میکنم نمیتونم ببینم کیا دیدن فیلممو لایک کرده ها مشخصن ولی بازدیدا مشخص نمیکنه ب نظرتون چجوری ببینم کیا دیدن فیلممو ؟

زندگیم دخترم ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم آخه خودم فقط عکس میزارم اما شوهرم کلا فیلم میزاره 

خب زیادی دوستش دارم اما درکم نمیکنه و نمیفهمم    چونکه عاشقشم بخاطرش از همه بریدم مگه گناهه خب عشقمه     اما همیشه غرورم در کنار عشقم داشتم حاضر نیستم بخاطر هیچ کس حتی عشقم جز فرزندم غرورم رو بشکنم غرورم بخاطر دخترم میشکنم همین دخملم عشق مامان و باباشه 💖💖💖

یه چیزی اون بالا نوشته دنبال کننده ها فکر کنم اونجا میشه  

خب زیادی دوستش دارم اما درکم نمیکنه و نمیفهمم    چونکه عاشقشم بخاطرش از همه بریدم مگه گناهه خب عشقمه     اما همیشه غرورم در کنار عشقم داشتم حاضر نیستم بخاطر هیچ کس حتی عشقم جز فرزندم غرورم رو بشکنم غرورم بخاطر دخترم میشکنم همین دخملم عشق مامان و باباشه 💖💖💖

منم ی سوال دارم 

اکانت دوم نصب کردم کلا پیج عکس و کلیپای خارجکی میاد برام اما اکانت قبلیمو ک باز میکنم همشون ایرانین کسی میدونه چرا اینجوریه باید چیکا کنم؟؟😭

یارو میخواست اسبشو حرص بده سوار خر میشد🤨حکایت خیلیاس😏
من فالورام مثلام ۵۰ نفرن اونایی ک فیلممو دیدن ۸۰ نفر زده پیجمم قفله ب نظرت چجوری شده اخه  

اون تعداد بازدیده ممکنه که یه نفر چند بار بازدید کرده باشه.

نمیتونی ببینی کیا بازدید کردن. 

آها دیگه نمیدونم