2777
2789

سلام دوستان وقت همگی بخیر 

من الان ۳۹ هفته بارداری هستم 

رفتم دکتر و گفتن لگن خوبی داری ولی دهانه رحمت کامل بسته اس 

فعالیتم تو طول بارداری زیاد بود 

ورزش گه گاهی تو خونه انجام میدم و پیاده رویم کم و بیش از امروز تصمیم گرفتم هرروز انجام بدم 

خانما بیاید بگید چی باعث میشه دهانه رحم باز بشه ؟؟؟!!

و انجام چ کارهایی درد زایمان طبیعی رو کمتر میکنه ؟؟؟؟

خیلی ممنون میشم ک کمکم کنید⚘

عزیزم من تا صبح روزی که شبش زایمان‌کردم دهانه رحمم بسته بود..ولی از غروب دردم شروع شد و شب که بستری شدم ۳ سانت باز شده بود...نگران‌نباش واسه این چیزا...بعدشم الان دیگه با اپیدورال زایمان طبیعی خیلی قابل تحمل شده

سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤

حرکات پروانه و الاکلنگ ک تو کلاسای بارداری میگن انجام بده مرتب میتونی سرچ هم بکنی

پله حتما بالاپایین برو

با روغن بادوم شیرین اونجاتو ماساژ بده حتما

و اینکه اگه میتونی زایمان طبیعی بدون درد برو اگه خیلی میترسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اول که اصلا نگران نباش همون پیاده روی در حدی که اذیت نشیو زمانی که دردات شروع شد ی لیوان نّات زعفرون بخور و مرتبن تو خونه دوش اب گرم بگیر واقعا من دوش اب داغ رو میگرفتم رو شکمم که دیگه قرمز میشد  بعد همسرم کمرمو ماساژ میداد واقعا واقعا تاثیر داشت سر اولیم نمیدونستم  واسه دومیم این کارا خیلی اسونترش کردایشالله زایمان راحتی داشته باشی

عزیزم من تا صبح روزی که شبش زایمان‌کردم دهانه رحمم بسته بود..ولی از غروب دردم شروع شد و شب که بستری ...

واقعا اپیدورال خوبه؟؟؟؟

خو همه میگن بده روند زایمان رو کند میکنه

حرکات پروانه و الاکلنگ ک تو کلاسای بارداری میگن انجام بده مرتب میتونی سرچ هم بکنی پله حتما بالاپایی ...

من واسه دهانه رحمم خیلی میترسم ک باز نشه  و درد طبیعیو بکشم بگن برو‌ سزارین

عزیزم اول که اصلا نگران نباش همون پیاده روی در حدی که اذیت نشیو زمانی که دردات شروع شد ی لیوان نّات ...

باورت میشه کار هرروزمه ولی اصلا تغییری حس نکردم 

باید وقتش بشه که نینی تصمیم بیرون اومدن داشته باشه وگرنه تاثیری نداره .بسلامتی و دل خدش تو اغوش پر م ...

مرسی عزیزم واقعا آدم استرسی هستم و موقع معاینه خودمو سفت میکنم 

ولی همسرم از عمل میترسه نمیزاره ک سزارین انجام بدم 

واقعا اپیدورال خوبه؟؟؟؟ خو همه میگن بده روند زایمان رو کند میکنه

نه عزیزم...اینجوریام‌نیست..توی نت سرچ‌کن راجب خاطرات زایمان طبیعی اپیدورال...خیلی عالیه...

نه عزیزم...اینجوریام‌نیست..توی نت سرچ‌کن راجب خاطرات زایمان طبیعی اپیدورال...خیلی عالیه...

فردا نوبت دکتر دارم بهش بگم ببینم نظرش چیه آخه من خیلی ترسوام

خیلی امیدوارم کردی هفته چندزایمان کردی ؟؟

۴۰ هفته پر...جالبه که صبح رفتم سونو و گفت سرش فیکش نشده و هفته ی دیگه زایمان میکنی..هیچ درد و انقباضی هم نداشتم..هیچی...

فردا نوبت دکتر دارم بهش بگم ببینم نظرش چیه آخه من خیلی ترسوام

واسه شما که استرسی هستی عالیه..بیمارستانی برو که کادر بیهوشی و بیحسی شون حرفه ای باشه...

۴۰ هفته پر...جالبه که صبح رفتم سونو و گفت سرش فیکش نشده و هفته ی دیگه زایمان میکنی..هیچ درد و انقباض ...

اهه من کم و بیش انقباض دارم 

و گاهی اوقات حس میکنم ی چیزی توی لگنم تکون میخوره ولی همه میگن شکمت خیلی بالاست