2777
2789
عنوان

ترس از زایمان طبیعی😞لطفا بشتابید😔

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 25 پست
اهه من کم و بیش انقباض دارم  و گاهی اوقات حس میکنم ی چیزی توی لگنم تکون میخوره ولی همه میگن شک ...

به حرف بقیه نیست...به منم میگفتن ...من ۱۱ شب بستری شدم و ۲.۳۰ صبح زایمان کردم...کلا ۳ ساعت و نیم شد...خیلی ها بودن ۱۷ ۱۸ ساعت بود که بستری بودن و نزاییده بودن...فقط باید استرس نداشته باشی و آروم باشی..همین..استرس پروسه ی زایمان رو طولانی و دردناک میکنه

سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هدفم خصوصی رفتنه دیگه نمیدونم تا چ حد حرفه ای هستن 

قبلش برو از زائوهای اونجا بپرس...حتما..وقت ملاقات برو و ازشون بپرس ببین راضی بودن یا نه..کدوم شهریء؟

تو چکارا کردی ک استرس نداشتی ؟؟ کلاس میرفتی؟؟ ورزش؟؟

بله من کلاس های نرمش کف لگن رو برای آمادگی زایمان رفته بودم و تکنیک تنفس رو هم ازونجا یاد گرفتن که واقعا برای تحمل درد کمکم میکرد...و اینکه استرس نداشتم چون ۹ ماه منتظر رسیدن اون روز بودم...با دردش عاشقی کردم❤

اگه وقت داری میتونی تکنیک تنفس رو بهم بگی 

توی نت سرچ کنی دقیق توضیح داده..من عملی یاد گرفتم اینجودی نمیتونم درست توضیح بدم...میشه  دم عمیق و بازدما کوتاه و سریع...این کار رو باید تمرین و روی اصول انجام بدی...و این دم و بازدم رو روی دردات تنظیم کنی...باعث میشه ریلکس شی و رحمت راحت منقبص شه