سمیرامیسس مدیر استارتر عضویت: 1397/02/24 تعداد پست: 435 عنوان لتروزول چقدر اثر داره؟ 97 بازدید | 18 پست بچه ها کسی با لتروزول باردار شده؟ 1398/04/08 | 23:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hamiiidehhh عضویت: 1396/10/15 تعداد پست: 3590 ببين كار لترو اينه كه كمك كنه تو فوليكول غالب داشته باشي وقتي ميري سونواگه اينكارو بكنه يعني كامل كارشو كرده بله زياد شنيدم باردار شدن با لترومن خودمم با دوتا لترو شبي و نصف كلو معمولا ٢،٣ تا فوليكول غالب دارم خداوندا مثل هميشه به حضورت كنارم نياز دارم، دوباره مرا در آغوش بكش و حمايتم كن كه جز تو كسي رو ندارم🥺
سمیرامیسس مدیر استارتر عضویت: 1397/02/24 تعداد پست: 435 ببين كار لترو اينه كه كمك كنه تو فوليكول غالب داشته باشي وقتي ميري سونو اگه اينكارو بكنه يعني كامل ... من ماه پیش یه فولیکول غالب داشتم ۲۱بود ولی نشدم و دکتر بهم لترو داد
سمیرامیسس مدیر استارتر عضویت: 1397/02/24 تعداد پست: 435 ببين كار لترو اينه كه كمك كنه تو فوليكول غالب داشته باشي وقتي ميري سونو اگه اينكارو بكنه يعني كامل ... الان باردار شدی شما؟
hamiiidehhh عضویت: 1396/10/15 تعداد پست: 3590 من ماه پیش یه فولیکول غالب داشتم ۲۱بود ولی نشدم و دکتر بهم لترو داد بدون دارو فوليكول ٢١ داشتي؟ پس نيازي به لترو نداريحالا كه داده ميتوني بخوري ولي حتما امپول هاش سي جي بزن خداوندا مثل هميشه به حضورت كنارم نياز دارم، دوباره مرا در آغوش بكش و حمايتم كن كه جز تو كسي رو ندارم🥺
hamiiidehhh عضویت: 1396/10/15 تعداد پست: 3590 الان باردار شدی شما؟ نه عزيزم خودم نه اطرافم زياد ديدمولي فوليكول دارم با لترو و كلومشكل خيلي جاهاي ديگس 😂 خداوندا مثل هميشه به حضورت كنارم نياز دارم، دوباره مرا در آغوش بكش و حمايتم كن كه جز تو كسي رو ندارم🥺
سمیرامیسس مدیر استارتر عضویت: 1397/02/24 تعداد پست: 435 بدون دارو فوليكول ٢١ داشتي؟ پس نيازي به لترو نداري حالا كه داده ميتوني بخوري ولي حتما امپول هاش سي ... اره امپول اچ سی جی داده ،بله بدون دارو ۲۱بود ولی باردار نشدم۳ماهه
hamiiidehhh عضویت: 1396/10/15 تعداد پست: 3590 اره امپول اچ سی جی داده ،بله بدون دارو ۲۱بود ولی باردار نشدم۳ماهه همسرت آز داده؟ هيلي فاكتورها هست فقط فوليكول نيست خداوندا مثل هميشه به حضورت كنارم نياز دارم، دوباره مرا در آغوش بكش و حمايتم كن كه جز تو كسي رو ندارم🥺
سمیرامیسس مدیر استارتر عضویت: 1397/02/24 تعداد پست: 435 نه عزيزم خودم نه اطرافم زياد ديدم ولي فوليكول دارم با لترو و كلو مشكل خيلي جاهاي ديگس 😂 ایشالله میشی عزیزم همه ی مشکلات خانوما توو این زمینه قابل حله
سمیرامیسس مدیر استارتر عضویت: 1397/02/24 تعداد پست: 435 همسرت آز داده؟ هيلي فاكتورها هست فقط فوليكول نيست بله همسرمم داده خوب بود آزمایشش
hamiiidehhh عضویت: 1396/10/15 تعداد پست: 3590 ایشالله میشی عزیزم همه ی مشکلات خانوما توو این زمینه قابل حله اره ميدونم عزيزم ولي پيگيريش سختهمخصوصا كه همسرم هنوز آز نداده خداوندا مثل هميشه به حضورت كنارم نياز دارم، دوباره مرا در آغوش بكش و حمايتم كن كه جز تو كسي رو ندارم🥺
سمیرامیسس مدیر استارتر عضویت: 1397/02/24 تعداد پست: 435 اره ميدونم عزيزم ولي پيگيريش سخته مخصوصا كه همسرم هنوز آز نداده چرا آزمایش نمیده؟دوست نداره؟
hamiiidehhh عضویت: 1396/10/15 تعداد پست: 3590 بله همسرمم داده خوب بود آزمایشش خب پس اگه دخايي نكرده يكي دوماه ديگه هم نشي بايد بري عكس رنگيالبته ايشالا ميشيرحمتو گرم كن قبل از تخمك گذاري خداوندا مثل هميشه به حضورت كنارم نياز دارم، دوباره مرا در آغوش بكش و حمايتم كن كه جز تو كسي رو ندارم🥺
hamiiidehhh عضویت: 1396/10/15 تعداد پست: 3590 چرا آزمایش نمیده؟دوست نداره؟ همش ميگه ميرم دوساله 🙄🙄🙄 خداوندا مثل هميشه به حضورت كنارم نياز دارم، دوباره مرا در آغوش بكش و حمايتم كن كه جز تو كسي رو ندارم🥺
سمیرامیسس مدیر استارتر عضویت: 1397/02/24 تعداد پست: 435 خب پس اگه دخايي نكرده يكي دوماه ديگه هم نشي بايد بري عكس رنگي البته ايشالا ميشي رحمتو گرم كن قبل ا ... شما کدوم شهری؟اگه تهرانی بهت یه دکتر خووب معرفی کنم