2777
2789
عنوان

تجربه حج تمتع

711 بازدید | 9 پست

خانمایی که تجربه حج تمتع دارن میشه از تجربیات تون بگید مامانم و بابام به امید خدا امسال باید برن حج 

در کتابها بنویسید و در تاریخ ثبت کنید که ما در خواب بودیم که سردار رفت... ارام بخواب سردارشهید وقت بیداری ماست... فقط دلمان تنگ میشود....  

عمره دارم تمتع نه التماس دعا دارم ازشون🌹

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلاً چیشو بگیم؟

خوش به حالت معلومه  تجربه شو داری، مثلا نکته ای، چیزی 

در کتابها بنویسید و در تاریخ ثبت کنید که ما در خواب بودیم که سردار رفت... ارام بخواب سردارشهید وقت بیداری ماست... فقط دلمان تنگ میشود....  

فقط ی چیز بگم برای لباس احرام مامانتون ازین نازکها نباشه اگر هم گرفتن حتما برای زیرش یک چیزی بپوشن که وقتی عرق میکنن به تنشون میچسبه و بدنشون دیده میشه

و اینکه کفش یا صندل طبی بپوشن که تو پیاده روی ها پاشون اذیت نشه

و اگر سابقه ی زخم شدن قسمتهایی که عرق میکنه و روی هم هست رو دارن تریامسینولون ان ان بردارن

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
فقط ی چیز بگم برای لباس احرام مامانتون ازین نازکها نباشه اگر هم گرفتن حتما برای زیرش یک چیزی بپوشن ک ...

خیلی گلی ممنونم

خیلی گلی ممنونم

سلامت باشی🌹

خوش به حالت معلومه  تجربه شو داری، مثلا نکته ای، چیزی

درمورد کفش باید دوتا کفش همراشون باشه یک عدد کفش تن تاک ببره تا توی پیاده روی که برای مِنا هس راحت باشه 

یک عدد هم کفش معمولی ببره 

این که گفتم دوتا دلیلش اینه که یکی شاید پاره بشه 

دمپایی برای توی هتل باید همراهش باشه 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
درمورد کفش باید دوتا کفش همراشون باشه یک عدد کفش تن تاک ببره تا توی پیاده روی که برای مِنا هس راحت ب ...

ممنون عزیز