2777
2789
عنوان

زندگی

79 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها راستی میخام یه مشاوره ازتون بگیرم من ۳۲ سالمه و همسرم ۲۸ بعدشم من ازدواج قبلی داشتم با یه بچه وایشون فقط نامزد قبلی داشتن الان پنچ ساله ازدواج کردیم و الان هم یه بچه سه ساله دارم من خودم شغل داشتم آرایشگر و ایشون بیکار بودن با کمکهای مالی من شغل دار شدن وبعداز مدتی تو کارشون خیلی موفق شدن بعداز سه سال از ازدواجمون فهمیدم داره بهم خیانت میکنه و منم دیگه شغلمو کنار گذاشتم واومدم خونه وایشون هم بخاطر بعضی چیزا که من خواستم شغلشونو عوض کردن واز لحاظ مالی کمی دچار مشکل شدیم وبعداز دوسال تازه دوباره بهم میگه چرا مغازه باز نمیکنی یعنی چن دفعه بهم گفته ومنم جوابشو ندادم هر وقت میگه دوباره ازش متنفر میشم و فک میکنم دوباره میخاد بهم خیانت کنه چکار کنم خیلی اعضابم داغونه چون امشب دوباره بهم گفت توروخدا کمکم کنید 

[QUOTE=95418267]بد به دلت راه نده مخصوصا الان که تو شرایطی هستین نیاز دارین[/QUOT بخدا اینقد دلم درد میکنه داره از دهنم میزنه بیرون خیلی دلم گرفته اینقد استفراغ کردم دارمیمیرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعدشم میدونی مستاجر نیستیم خب تو خونه باباش تویه طبقه هستیم وزیر خونه باباش مغازه داره بعد با زور به باباش گفته تو باید مغازتو جم کنی هی تو دلم احساس میکردم برای این میگه به باباش مغازه جم کن که به من بگه مغازتو باز کن 

بعدشم میدونی مستاجر نیستیم خب تو خونه باباش تویه طبقه هستیم وزیر خونه باباش مغازه داره بعد با زور به ...

آخه خدا رو خوش نمیاد به پدرش زور میگه بی احترامی میکنه شما همون حوالی نزدیک خونتون جایی رو اجاره کنید

باسمک الله الکبیر العظیم الملک الحق المبین

دلم خیلی گرفته همیشه ازقیافه و هیکلم ایراد میگیره چرا صورتت لک داره چرا بازوت جوش داره ولی درکل بگم که زشت نیستم خوشکل هم همیشه همه بهم میگن حالا نمیدونم این چرا همیشه گیر میده وبعضی مواقع طعنه میزنه که تو پیری دلم میبره 

دلم خیلی گرفته همیشه ازقیافه و هیکلم ایراد میگیره چرا صورتت لک داره چرا بازوت جوش داره ولی درکل بگم ...

الهی عزیزم به نظرم مغازه بزن هم برای خودت خوبه از نظر مالی استقلال پیدا میکنی و اگه خدا بخواد بتونین خونه رو جدا کنین ان شاالله که شوهرت قصد بدی نداره از این پیشنهاد😊

الهی عزیزم به نظرم مغازه بزن هم برای خودت خوبه از نظر مالی استقلال پیدا میکنی و اگه خدا بخواد بتونین ...

ممنونم عزیزم خیلی با خونسردی جواب میدی و به منم آرمش دادی با مثبت نگریت 

تنها بچه اس نمیزارن جدا کنم اصلا خودم از این مسله خیلی اذیت میشم ووضع خونه باباش هم از لحاظ مالی بد ...

الهی عزیزم کاش بتونین راضی کنین که جدا شید چون به هر حال خودت درک میکنی زندگی متاهلی با خانواده شوهر خیلی سخت میشه باید به هر حال از بچشون دل بکنن ولی اگر میبینی شک داری بهش سعی کن اول مطمئن شی که قصدی نداره در هر حال استقلال مالی برای خودتم بهتره😊