2777
2789
عنوان

تجربه هاتون راجع به طبیعی یا سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 38 پست
درسته شاید بعضی ها بگن با سز هیچ مشکلی نداشتیم و خوب بود و راضی بودیم ولی اینو هم در نظر بگیر که خون ...

موافقم.همه این احتمالات وجود داره.ولی همه گیر نیست.من خودم هیچ کدوم ازاین مشکلاتو نداشتم اما تو طبیعی هم مشکلاتی پیش میاد مثلا یکی بود بچش درشت بود گیر کرده بود تو کانال محکم کشیدن کتف بچه در رفت.یکی دیدم پای بچه در رفته بود.یا یهو وسط زایمان مادر دیگه توان نداره و جون بچه به خطر میوفته مجبور میشن عمل کنن.یکی میگفت جر خوردم تا مقعدم.یکی تو همین سایت گفت بخیه های واژنم باز شده عفونت کردم وحشتناک شده بدنم‌.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سزارین بودم واقعا عالی بود فقط وقتی از تخت برای اولین بار بلند شدم درد داشتم از روز ترخیصم رو پا بودم پسرم زردی داست خودم همه کاراش میکردم از دکتر و آزمایشگاه و غیره البته اینم بگم من کلا آدم فرزیم و اضافه وزنمم کم بود بعد زایمان سبک بودم

فقط یه مدت بعد کمر درد داشتم به خاطر آمپول بی حسی که اونم الان دیگه خوب شدم

خلاصه این که صد بار دیگه هم بخام زایمان کنم سزارین رو انتخاب میکنم

من بچه ي اولم رو طبيعي ب دنيا اوردم

و ب هيچ عنوان ديگه دوس ندارم تجربه ش كنم 

انشالله دومي ك تو راهه رو با سزارين ب دنيا ميارم،

واسه من خيلي سخت بود و اينكه بخيه زياد خوردم

لحظات زندگي چموش اندوتنها تو جهان مرا متعادل ميكني❤️
5 ماه پیش طبیعی به دنیا آوردم دیگه به غلط کردن رسیدم

من مصمم بودم برم طبیعی تو بیمارستان بستری شدم واسه طبیعی.واااای انقد جیغ زدن زنها دعا کردم منو ببرن عمل😨بعد۱۲ ساعت اومدن گفتن نمیتونی بزایی پاشو بریم عمل گل از گلم شکفت😁پرواز کنان رفتم اتاق عمل😁

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
من مصمم بودم برم طبیعی تو بیمارستان بستری شدم واسه طبیعی.واااای انقد جیغ زدن زنها دعا کردم منو ببرن ...

منم دیر تصمیمم عوض شد وقتی بچم سرش تو کانال زایمان گیر کرد  

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
وای من همین جوریشم استرس بچه دار شدن دارم این تجربه هارو میخونم خیلی وحشت میکنم😓

وقتی باردار بشی انقد ذوق داری واسه بغل کردن و بوسیدنش که همه اینهارو به جون میخری😍

منم دیر تصمیمم عوض شد وقتی بچم سرش تو کانال زایمان گیر کرد    

یعنی هم درد کشیدی هم عمل شدی!؟😨

موافقم.همه این احتمالات وجود داره.ولی همه گیر نیست.من خودم هیچ کدوم ازاین مشکلاتو نداشتم اما تو طبیع ...

بله درسته ولی اگه طبیعی با اگاهی باشه و ورزش و کلاس بعدش هم پیش یه دکتر خوب مشکلی پیش نمیاد من خودم سز بودم هیچ مشکلی هم نداشتم حتی بخیه هم نداشتم ولی میخوام این سری اگه باردار شدم طبیعی بیارم انشاا...البته با اگاهی کامل چون من خیلی تحقیق کردم و از همه اطرافیانم که طبیعی داشتن پرسیدم گفتن مشکلی نداشتن 

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
بله درسته ولی اگه طبیعی با اگاهی باشه و ورزش و کلاس بعدش هم پیش یه دکتر خوب مشکلی پیش نمیاد من خودم ...

هردوتاش رسیدگی و اطلاعات کامل میخواد.ولی درکل طبیعی بهتره.۱۰ تاهم بیاری میتونی ولی سزارین بیشتراز ۳ تا دیگه نمیتونی.بدن تو خطر میوفته.واسه بچه هم خوبه.من رفتم واسه طبیعی ۱۲ ساعت بستری شدم ۱۶ بار معاینه شدم آمپول فشار زدن بهم بیشتراز یک سانت باز نشد.رفتم عمل.مگه میشه بعداز سزارین طبیعی زایید!!؟🤔آخه اولی که سز باشه باردوم هم بهت وقت سز میدن.

نه دیگه نمیشد اون موقع عمل شد باید همچنان زور میزدم

سخته😨😟خواهرم ۲۰ هفته زایمان کرد نمیتونست.میگه خیلی سخت بود😟

سلام

من هنوز نیت بارداری ندارم عزیزم 

ولی تجربم از اطرافیانمه ، اگه هم شرایط سزارین خوب پیش بره هم شرایط طبیعی ، بهتر طبیعیه که دردش  اول ،و مزیت اش بسیاره 

اما سزارین اول خوبه ،  روش طبیعی بدن رو به هم میریزه و بهترین حالتاش هم حتما پیامد هایی داره 

امیدوارم هر چی خیرته پیش بیاد 

نگران چیزی نباش🌹

انقدر زمین خورده ام که بدانم . برای برخاستن . نه دستی از برون . بلکه همتی از درون . لازم است .  
هردوتاش رسیدگی و اطلاعات کامل میخواد.ولی درکل طبیعی بهتره.۱۰ تاهم بیاری میتونی ولی سزارین بیشتراز ۳ ...

مشکلی نداره میشه طبیعی اورد البته تو یه بیمارستان مجهز و دکتری که این کارو انجام میده همه جا قبول نمیکنن مسئولیت داره 

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن