2777
2789
عنوان

تجربه هاتون راجع به طبیعی یا سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 38 پست
سخته😨😟خواهرم ۲۰ هفته زایمان کرد نمیتونست.میگه خیلی سخت بود😟

یعنی سقط شد🙄🙄

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
مشکلی نداره میشه طبیعی اورد البته تو یه بیمارستان مجهز و دکتری که این کارو انجام میده همه جا قبول نم ...

چه جالب.نمیدونستم.🤔

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی سقط شد🙄🙄

زایمان طبیعی کرد.بستری شد قرص گذاشتن رحمش باز شد و خودش زایید.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
زایمان طبیعی کرد.بستری شد قرص گذاشتن رحمش باز شد و خودش زایید.

اخه گفتی ۲۰ هفته. بچه موندش؟

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
اخه گفتی ۲۰ هفته. بچه موندش؟

نه.توشکمش مرده بود.ممظورم اینه که روند زایمان طبیعی رو طی کردو خودش کلی اذیت شد و کلی زور زد تا زایید.ماپشت در اتاق داشتیم گریه میکزدیم واسه خودش و نینیش😢

سلام .بچه ها شما که زایمان دوتون هست .وزن جنین که سونو میگه چقدر درسته؟من 36 هفته و 3روز رفتم گفت 3110 هست ولی کنارش زده +_450.

.10 روز دیگه زایمان دارم یمک نگرانم وزنش کم باشه

سلام عزیزم، میشه درخواست دوستیمو قبول کنی، یه سوال ازتون داشتم، درمورد تاپیکی ک پارسال گذاشتین،خیلی ...

سلام، میشه درخواست  دوستی منم قبول کنی سوال دارم درمورد دوران  بارداریت؛بچت مشکلی نداشت بعد  بدنیا  اومدن؟؟؟

خدااااااایا شکرت