2777
2789
عنوان

رفتم دکتر گفت تنبلی تخمدان داری

| مشاهده متن کامل بحث + 10259 بازدید | 24 پست

خانم عزیز یه سوال شخصی دارم ببخشید 

چون خودمم میخوام اقدام کنم برام سواله 

شما ک تنبلی تخمدان داری پر یود تون نامنظمه یا منظمه

میترسم خودمم داشته باشم

میشه یه صلوات بفرستی واسه مامان شدنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون قرصها که گفت بمدت ۱۰ شب بخور دوفاستون نبود؟ نگران نباش خیلیا اینجا تنبلی تخمدان دارن منم دارم درمانش به زمان نیاز داره من که دیگه بیخیال شدم گاهی یادم میره اقدام کنم شماهم کم کم از فکرش درمیای یه استراحتی مسافرتی چیزی برید که زیاد تو فکرو خیالش نری

خانم عزیز یه سوال شخصی دارم ببخشید  چون خودمم میخوام اقدام کنم برام سواله  شما ک تنبلی ت ...

سلام دوست عزیز پریودم نامنظم شده

ازتون خواهش میکنم هر کسی امضامو میبینه برام دعا کنه منم مادر بشم خیلی سخته انتظار....
رازیانه از عطاری بخر هر شب دم کن بخور خوب میشی ,رحم هرچی گرم تر باشه بهتر میگیره 

خیلی ممنونم از راهنماییت🌹

ازتون خواهش میکنم هر کسی امضامو میبینه برام دعا کنه منم مادر بشم خیلی سخته انتظار....
می بینه عزیزم مطمئن باش خواستن توانستن است من واقعا تلاشمو کردم تو هم همین کارو بکن در کنار ورزش حتم ...

خیلی ممنونم از حرفای قشنگت چشم حتما کارایی ک گفتیو انجام میدم🌹🌹

عزیزم این مشکلو خیلی ها دارن منم تحت درمان هستم ایشالا خدا همین ماه هم با دادن نینی سالم تورو خوشحال ...

انشاللله که خدا شادت کنه خواهر انشالله همه منتظر ها دامنشون سبز بشه🙏

اون قرصها که گفت بمدت ۱۰ شب بخور دوفاستون نبود؟ نگران نباش خیلیا اینجا تنبلی تخمدان دارن منم دارم در ...

عزیزم اسمشون مدروکسی پروژسترون هست..بگم چ یک سال و نیم هست ازدواج کردم و اصلا جلوگیری نکردم و تنها چند ماه دکتر رفتم و از بس مردم بهم حرف میزنن اذیت میشم چون تو شهر کوچیکی هستم ...دیگه خونه نشین شدم وای سرمو با کارهای هنری گرم میکنم..بازم ممنونم از دلگرمیهات

رازیانه از عطاری بخر هر شب دم کن بخور خوب میشی ,رحم هرچی گرم تر باشه بهتر میگیره 

عزیزم رازیانه رو به همه پیشنهاد ندین دکترم به من گفت استروژنت بالاس رازیانه برات سمه . کسایی که استروژن پایین دارن میتونن بخورن