سلام دوستان من حدود یک ماه پیش رفتم دکتر بعد گفت تنبلی تخمدان داری و البته فولیکول فعال هم داری( ک منظورش رو نفهمیدم) بعد بهم قرص متفورمین داد گفت روزی یکی بخور یه قرصی هم داد که باید ازروز ۱۶ پریودیم به مدت ده شب بخورم گفت سه ماه بعد بیا الان یه ماه گذشته باردار نشدم چیکار کنم؟ دیگه خسته شدم الان یک سال و نیم داریم تلاش میکنیم اما انگار قسمت نیست...البته شوهرم هم ضعیف بود اونم تحت درمان و قرص های ویتامین میخوره..اینم بگم دکتر بهم گفت برو پیاده روی اما نرفتم ولی رژیم گرفتم و ۱۰ کیلو کم کردم..بنظرتون چیکار کنم..خسته شدم
ازتون خواهش میکنم هر کسی امضامو میبینه برام دعا کنه منم مادر بشم خیلی سخته انتظار....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اون قرصها که گفت بمدت ۱۰ شب بخور دوفاستون نبود؟ نگران نباش خیلیا اینجا تنبلی تخمدان دارن منم دارم درمانش به زمان نیاز داره من که دیگه بیخیال شدم گاهی یادم میره اقدام کنم شماهم کم کم از فکرش درمیای یه استراحتی مسافرتی چیزی برید که زیاد تو فکرو خیالش نری
اون قرصها که گفت بمدت ۱۰ شب بخور دوفاستون نبود؟ نگران نباش خیلیا اینجا تنبلی تخمدان دارن منم دارم در ...
عزیزم اسمشون مدروکسی پروژسترون هست..بگم چ یک سال و نیم هست ازدواج کردم و اصلا جلوگیری نکردم و تنها چند ماه دکتر رفتم و از بس مردم بهم حرف میزنن اذیت میشم چون تو شهر کوچیکی هستم ...دیگه خونه نشین شدم وای سرمو با کارهای هنری گرم میکنم..بازم ممنونم از دلگرمیهات
ازتون خواهش میکنم هر کسی امضامو میبینه برام دعا کنه منم مادر بشم خیلی سخته انتظار....