2777
2789
عنوان

رفتم دکتر گفت تنبلی تخمدان داری

10259 بازدید | 24 پست

سلام دوستان من حدود یک ماه پیش رفتم دکتر بعد گفت تنبلی تخمدان داری و البته فولیکول فعال هم داری( ک منظورش رو نفهمیدم) بعد بهم قرص متفورمین داد گفت روزی یکی بخور یه قرصی هم داد که باید ازروز ۱۶ پریودیم به مدت ده شب بخورم گفت سه ماه بعد بیا الان یه ماه گذشته باردار نشدم چیکار کنم؟ دیگه خسته شدم الان یک سال و نیم داریم تلاش میکنیم اما انگار قسمت نیست...البته شوهرم هم ضعیف بود اونم تحت درمان و قرص های ویتامین میخوره..اینم بگم دکتر بهم گفت برو پیاده روی اما نرفتم ولی رژیم گرفتم و ۱۰ کیلو کم کردم..بنظرتون چیکار کنم..خسته شدم

ازتون خواهش میکنم هر کسی امضامو میبینه برام دعا کنه منم مادر بشم خیلی سخته انتظار....

دکتر گفته سه ماه بعد بیا شما هنو یک ماه گذشته میگی باردار نشدی اون قرصی ک بهت داده گفته از۱۶شروع کن ب احتمال زیاد ضدبارداریه جهت رفع کیست داده میشه 

دگ نبایدانتظارداشت باوجود مصرف این قرصا باردارشی

😜
دکتر گفته سه ماه بعد بیا شما هنو یک ماه گذشته میگی باردار نشدی اون قرصی ک بهت داده گفته از۱۶شروع کن ...

دوست عزیز انشالله ک به مشکل من گرفتار نشی خیلی سخته آدم افسرده میشه خودم میدونم دکتر گفته سه ماه بعد بیا خانم عزیز زخم نشویم اگر نمیتوانیم مرحم باشیم

ازتون خواهش میکنم هر کسی امضامو میبینه برام دعا کنه منم مادر بشم خیلی سخته انتظار....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست عزیز انشالله ک به مشکل من گرفتار نشی خیلی سخته آدم افسرده میشه خودم میدونم دکتر گفته سه ماه بعد ...

اون قرص ها هم به این منظور نبوده خیال شما راحت

چجوری تو‌یماه ده‌کیلو‌کم‌کردی!  تعجب کردم.

تو یک ماه ده کیلو کم نکردم از قبل خودم رژیم داشتم..چرا اینجا همه با دعوا با دیگری حرف میزنن..قشنگ سوال بپرس نیازی نیست تعجب کنی..جای کمک کردن هر کی میاد یه چی میگه و میره

دوست عزیز انشالله ک به مشکل من گرفتار نشی خیلی سخته آدم افسرده میشه خودم میدونم دکتر گفته سه ماه بعد ...

عزیزم اصلا نگران نباش من سه سال تنبلی تخمدان داشتم و هرچی رفتم دکتر فایده نداشت شوهرمم اسپرمش ضعیف بود ولی خودم تو خونه شروع کردم به ورزش دوماه فیکس ورزش و رقص انجام دادم ماه دوم که رفتم دکتر گفت تخمدونات فعالن ولی من بهش اصرار کردم عکس رنگی هم واسم نوشت دقیقا همون ماه باردار شدم با وجود اسپرم ضعیف الانم خدا روشکر هفته ۷ بارداری ام سعی کن امید  داشته باشی و مطمئن باش هیچ دکتری مثل خود آدم نمیتونه به فکر آدم باشه

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
عزیزم اصلا نگران نباش من سه سال تنبلی تخمدان داشتم و هرچی رفتم دکتر فایده نداشت شوهرمم اسپرمش ضعیف ب ...

خوشحالم برات. اضافه وزن داشتی شما ک باورزش لاغر کردی یا ن ؟

🍃الهی قسمت همه ی منتظرا🍃
عزیزم اصلا نگران نباش من سه سال تنبلی تخمدان داشتم و هرچی رفتم دکتر فایده نداشت شوهرمم اسپرمش ضعیف ب ...

سلام دوست عزیزم خیلی خوشحال شدم از پاسخ زیبات از اینکه بهم امید دادی انشالله هر چی از خدا بخای بهت بده و زندگیت پر از سلامتی خودت و عزیزانت باشه ...مممونم ازت چشم حتما راهکارت رو انجام میدم انشالاه ک خدا من رو هم ببینه

ممنونم عزیزم .نه من اصلا اضافه وزن نداشتم نرمال بودم ولی تخمدونام ضعیف بودن

منم همینجورم وزنم نرماله نامزدم انقد،میگه ورزش کن اومدم ی هفته ورزش کردم خیلی یهو لاغرم کرد،دیه ولش کردم.ان شاالله سالم بیاد،بغلت

🍃الهی قسمت همه ی منتظرا🍃
سلام دوست عزیزم خیلی خوشحال شدم از پاسخ زیبات از اینکه بهم امید دادی انشالله هر چی از خدا بخای بهت ب ...

می بینه عزیزم مطمئن باش خواستن توانستن است من واقعا تلاشمو کردم تو هم همین کارو بکن در کنار ورزش حتما حتما سیاه دونه وعسل هم خودت هم شوهرت هر روز یه قاشق مربا خوری بخورید

منم همینجورم وزنم نرماله نامزدم انقد،میگه ورزش کن اومدم ی هفته ورزش کردم خیلی یهو لاغرم کرد،دیه ولش ...

ممنون عزیزم 

اگه نمیخوای لاغر بشی بعد ورزش غذا بخور اینجوری چاق میشی

تو یک ماه ده کیلو کم نکردم از قبل خودم رژیم داشتم..چرا اینجا همه با دعوا با دیگری حرف میزنن..قشنگ سو ...

عزیزم این مشکلو خیلی ها دارن منم تحت درمان هستم ایشالا خدا همین ماه هم با دادن نینی سالم تورو خوشحال کنه هم منو