سلام دوستان من حدود یک ماه پیش رفتم دکتر بعد گفت تنبلی تخمدان داری و البته فولیکول فعال هم داری( ک منظورش رو نفهمیدم) بعد بهم قرص متفورمین داد گفت روزی یکی بخور یه قرصی هم داد که باید ازروز ۱۶ پریودیم به مدت ده شب بخورم گفت سه ماه بعد بیا الان یه ماه گذشته باردار نشدم چیکار کنم؟ دیگه خسته شدم الان یک سال و نیم داریم تلاش میکنیم اما انگار قسمت نیست...البته شوهرم هم ضعیف بود اونم تحت درمان و قرص های ویتامین میخوره..اینم بگم دکتر بهم گفت برو پیاده روی اما نرفتم ولی رژیم گرفتم و ۱۰ کیلو کم کردم..بنظرتون چیکار کنم..خسته شدم
ازتون خواهش میکنم هر کسی امضامو میبینه برام دعا کنه منم مادر بشم خیلی سخته انتظار....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو یک ماه ده کیلو کم نکردم از قبل خودم رژیم داشتم..چرا اینجا همه با دعوا با دیگری حرف میزنن..قشنگ سوال بپرس نیازی نیست تعجب کنی..جای کمک کردن هر کی میاد یه چی میگه و میره
ازتون خواهش میکنم هر کسی امضامو میبینه برام دعا کنه منم مادر بشم خیلی سخته انتظار....
دوست عزیز انشالله ک به مشکل من گرفتار نشی خیلی سخته آدم افسرده میشه خودم میدونم دکتر گفته سه ماه بعد ...
عزیزم اصلا نگران نباش من سه سال تنبلی تخمدان داشتم و هرچی رفتم دکتر فایده نداشت شوهرمم اسپرمش ضعیف بود ولی خودم تو خونه شروع کردم به ورزش دوماه فیکس ورزش و رقص انجام دادم ماه دوم که رفتم دکتر گفت تخمدونات فعالن ولی من بهش اصرار کردم عکس رنگی هم واسم نوشت دقیقا همون ماه باردار شدم با وجود اسپرم ضعیف الانم خدا روشکر هفته ۷ بارداری ام سعی کن امید داشته باشی و مطمئن باش هیچ دکتری مثل خود آدم نمیتونه به فکر آدم باشه
عزیزم اصلا نگران نباش من سه سال تنبلی تخمدان داشتم و هرچی رفتم دکتر فایده نداشت شوهرمم اسپرمش ضعیف ب ...
سلام دوست عزیزم خیلی خوشحال شدم از پاسخ زیبات از اینکه بهم امید دادی انشالله هر چی از خدا بخای بهت بده و زندگیت پر از سلامتی خودت و عزیزانت باشه ...مممونم ازت چشم حتما راهکارت رو انجام میدم انشالاه ک خدا من رو هم ببینه
سلام دوست عزیزم خیلی خوشحال شدم از پاسخ زیبات از اینکه بهم امید دادی انشالله هر چی از خدا بخای بهت ب ...
می بینه عزیزم مطمئن باش خواستن توانستن است من واقعا تلاشمو کردم تو هم همین کارو بکن در کنار ورزش حتما حتما سیاه دونه وعسل هم خودت هم شوهرت هر روز یه قاشق مربا خوری بخورید