2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم خیلی دوست دارم، جاریم دوتا طبیعی زایید، دومی رو همین چند روزپیش زایید نمیدونم اما میگن اولش درد داری اما بعد راحت میشی یه حس خوبی داره

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩

من زایمانم طبیعی بود دردش فقط یه روزه مثل همه دردای دیگه میگذره، قابل تحمله از زمان حضرت ادم همه طبیعی بدنیا اوردن و هیچیشون نشده تو هم هیچیت نمیشه، بهترین کارو میکنی منم از اول رو حرفم وایسادم گفتم فقط طبیعی اخرشم طبیعی شد، و خیلی مهمه بیمارستانت مجا باشه سعی کن خصوصی بری

من دوتا داشتم ، اولش دردش معمولیه مثل پریود ولی آخراش تقریبا یکساعت آخر دیگه غیرقابل تحمل میشه 

اما اگر کلاس ورزش بری و پیاده روی کنی 

و تو کلاسای امادگی زایمان شرکت کنی راه های کاهش درد یاد میدن ، میتونی یه زایمان عالی داشته بشی 

منم از سز خیلی میترسم 

اگر ده تا بچه دگ بیارم بازم طبیعی زایمان میکنم

معجزه اتفاق میفته فقط باید منتظرش بمونیم❤

اصلا اصلا نترس خیلی خوبه واقعا بهتر از سزارین هست 

دردش هم قابل تحمله خدا خودش بهت اینقدر توان میده که باورت نمیشه وقتی نینی میاد تو بغلت دنیارو بهت میدن همه چیز فراموشت میشه... 

چند ساعت بعد زایمان هم خودت بلند میشی قشنگ کاراتو میکنی..

من اگه میدونستم اینجوریه تو بارداری اصلا به خودن استرس وارد نمیکردم خیلی بهتر از سزارین هست

طبیعی من یه زایمان فوق وحشتناک و سخت داشتم کاش سزارین میکردم😭هفتاد روزه زایمان‌کردم بازم نمیتونم بشینم تو دستشویی همش حس میکنم الانه که یه بچه دیگه از واژنم بیفته ببین چی میگما یه چی میگم یه چی میشنوی شده گاهی وقتا تو دستشویی همچین اشک میریزم 😂😓

عشق یعنی دخترمو باباش ❤😻:)
طبیعی از سز خیلی دردش بیشتره

نه طبیعی درش چند ساعته بعد همون لحظه پا میشی خودتو جابه جا میکنی ، درد فقط قبل زیمانه به دنیا که بیاد انگار اب ریختی رو اتیش سبک میشی راحت انگار از اول دردی نبوده، من که عاشق طبیعی هستم 

البته بیمارستان خوب و ماما و دکتر خوب هم بی تاثیر نیست 

سعی کن تو انتخاب اینا دقت کنی 

و در نهایت همه چیز دست خداست 

از خدا بخواه کمکت کنه 

درد طبیعی فقط همون موقع هست و بعد بلافاصله بعد از تولد بچه هیچ دردی نیست 

معجزه اتفاق میفته فقط باید منتظرش بمونیم❤

البته یکی خوش زایمان یکی هم مثل من بد زایمان من ۱۶ ساعت درد کشیدم اخر سرم بردنم اتاق عمل بیهوشم کردن تمیدونم عمل اپیزیاتومی یا چی چی انجام دادن زایمانم فیزیولوژیک بود تو بیمارستان دولتی ولی ماما اخراش اومد بالا سرم اولاش نبود که ماساژ بده ناشی بود زد من خودم از چند جا درجه چهار افقی و عمودی و نمیدونم چی چی جر خوردم نا مرتب

عشق یعنی دخترمو باباش ❤😻:)